< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Megmentettek egy férfit, akinek gerincét eltörte egy medve, majd elraktározta az odújába tartalék ennivalónak

| Mobile | RSS

Megmentettek egy férfit, akinek gerincét eltörte egy medve, majd elraktározta az odújába tartalék ennivalónak

One bear in the background of a beautiful forest. Summer. Finland.
24.hu

Az „élő múmiaként” jellemzett orosz férfi egy hónapig senyvedett az odúban

Egy hónapon át szenvedett egy medveodúban törött gerinccel egy orosz férfi a Szibéria déli részén található, Mongóliával határos Tuvában – jelentette a helyi sajtó. A csak Alekszander keresztnéven azonosított férfit a beszámolók szerint „konzervkajaként” tárolta odújában a barna medve.

A férfire vadászok bukkantak, miután kutyáik jelezni kezdtek az odú előtt, és nem voltak hajlandóak távozni onnan. A kutyák folyamatos ugatása miatt a vadászok benéztek az odúba, ahol felfedezték a férfit. Először azt hitték, egy mumifikálódott holttestet találtak, de legnagyobb meglepetésükre kiderült, hogy még életben van.

A férfit azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört a gerince, súlyosan alultáplált, és bőre rohadni kezdett. A beszámolók szerint az intenzív osztályon kezelt férfi eszméleténél van, karjait tudja mozgatni, és beszélni is képes.

**EMBARGOED UNTIL 2PM GMT, JUNE 9, 2019**

Andi Beauer and Lara Booth hiking the day before the attack. Andi Beauer, 26, and Lara Booth, 23, were hiking in the Romanian mountains when Andi was attacked by a bear - leaving his right leg mangled. See SNWS story SWTPbear. A man survived being mauled by a 6ft brown bear which savaged his leg - after he punched it in the face. Andi Beauer, 26, and Lara Booth, 23, were hiking through the Romanian mountains when he found himself standing a metre away from a female bear and two cubs. The protective beast bounded towards PhD student Andi and wrapped its jaws its right leg - tossing him from side to side. British Lara - who was walking 20ft behind - screamed for him to "punch it in the eye" and Andi launched his counterattack when the bear tried to strike again. ***EXCLUSIVE***

Szétmarcangolta a lábát egy közel kétméteres medve, de túlélte, mert arcon ütötteRomániában történt az eset.

A nagyjából egy hónapig tartó rémálom azonban súlyos hatással volt rá. A beszámolók szerint a férfi csak a keresztnevére emlékszik, és azt sem tudta megmondani, hogy hány éves. Azt el tudta mondani, hogy egy medve támadt rá, majd miután a vadállat eltörte a gerincét, bevonszolta az odújába, hogy később egye meg.

A beszámolók szerint az orvosok teljesen értetlenül állnak az eset előtt, és nem tudják, hogyan volt képes törött gerinccel egy hónapon át életben maradni a medveodúban. A férfi azt mondta, vizeletet ivott, hogy életben maradjon.

Az esetről először beszámoló EADaily című orosz lap beszámolója szerint a kórházi ágyon fekvő férfiról videó is készült, és abból több képet is közzétettek oldalukon. A felkavaró képeket ide kattintva tudják megnézni, de ezt csak erős idegzetű olvasóink tegyék meg!

Halottnak tetette magát, túlélte a medvetámadástA férfi gombászni ment az erdőbe, amikor a nagyvad rátámadt.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

fecsego.eu/Hír24.hu

Leave a Reply 149 megnézve, 1 alkalommal mai nap |