< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Tisztelt főszerkesztő Úr/ Kedves barátom

| Mobile | RSS

Tisztelt főszerkesztő Úr/ Kedves barátom

2019. június 28. | hozzászólás | Közélet

            Egy olyan előválasztáson vagyunk túl, amelyről Budapest egy hónappal ezelőtt nem is álmodhatott volna. Egyformán esélyes, de különböző habitusú jelöltek versenyeztek és vitáztak egymással, valódi tétet adva az előválasztásnak. A legfőbb célunk ennek elérése volt: felrázni Budapestet, hogy a versengés megerősítse Budapest nyugatos, polgári közösségét. Ezt a cél elértük.

            Budapest olyan főpolgármester-jelöltet választott, aki képes volt kiélezett versenyben is megmutatni alkalmasságát. Mondanom sem kell, a DK mindenben támogatja Karácsony Gergelyt, a közös kampánycsapatában ott leszünk, együtt fogunk dolgozni azon, hogy ő legyen Budapest következő főpolgármestere. Ez közös ellenzéki felelősség és kötelesség. Mint mindig, most is tudjuk a dolgunk.

            Valamivel még tartozom az elmúlt hetek kampánya után. Szeretném megköszönni minden DK-snak, aki akár szavazóként, akár aktivistaként részt vett a budapesti előválasztásban. A DK sokadjára bizonyította, hogy több, mint párt: egy olyan közösség vagyunk, amelyben mindig számíthatunk egymásra, legyen szó tűző napon szórólapozásról vagy bármi másról. Köszönöm, hogy ennek a részese lehetek!

            Mától mindegy, hogy tegnap ki, kire szavazott. Reményt és lehetőséget akartunk adni Budapestnek és a hazánknak, ez pedig sikerült. Menni kell tovább előre. Tesszük a dolgunk.

Barátsággal

 Gyurcsány Ferenc

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |