< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Babaváró hitel: ezen fog elvérezni a lakosság, mert úgy átcseszett minket a Fidesz mint atom!///Préstamo de bebé en espera: ¡La población sangrará porque Fidesz nos ha convertido en un átomo!

| Mobile | RSS

Babaváró hitel: ezen fog elvérezni a lakosság, mert úgy átcseszett minket a Fidesz mint atom!///Préstamo de bebé en espera: ¡La población sangrará porque Fidesz nos ha convertido en un átomo!

OLKT.hu

Szerző: O.L.K.T.

Az állami kedvezménnyel júliustól igényelhető babaváró hitel iránt nagy az érdeklődés, de a pontos kritériumokkal nem minden érintett van tisztában – ezt látja a money.hu feltételellenőrző alkalmazásában, ahol az érdeklődők ellenőrizhetik, kaphatnának-e az igen kedvező feltételű pénzforrásból. A feltételellenőrzőhöz kalkulátor is kapcsolódik.

Az alkalmazást június végéig több mint 12 ezren használták. Az eredmények szerint a babaváró hitel feltételeit a többség teljesítette, ezek közül a büntetlen előéletre, a 3 éves társadalombiztosítási jogviszonyra, az első házasságra, a magyarországi lakcímre vonatkozó kritériumoknál 90 százalék körüli vagy annál magasabb volt a „megfeleltek” aránya.

De mint az ábrán is látszik, más feltételekkel voltak gondok. Az érintettek 36 százalékánál az volt a buktató, hogy nem ismerték pontosan a bankok feltételeit, 28 százalékuk pedig azért nem kérhet babavárót, mert rossz adósnak minősül, azaz szerepel a Központi Hitelnyilvántartó Rendszerben (KHR).

A válaszadók 24 százaléka azért nem jogosult a babaváróra, mert nem házas. Szintén 24 százalékos volt azok aránya, akik köztartozásuk miatt nem élhetnek a lehetőséggel. Azonban a portál szerint a legkeményebbnek tűnő feltételek esetében sem kizárt, hogy az igénylés előtt az érdeklődők ezeket rendezzék.

Vezető pénzügyi szakértőjük, Trencsán Erika szerint az érdeklődés azért óriási, mert a babaváró rendkívül kedvező hitel és a feltételek sem teljesíthetetlenek. Az is látszik azonban, hogy nem mindenki tud rögtön eleget tenni a kritériumoknak.

A hiteligénylőknek ráadásul nem csak a jogszabályi előírásoknak kell megfelelniük, hanem a hitelintézetek saját feltételrendszerének is, ami bankonként eltérő lehet. A zökkenőmentes igényléshez ezért érdemes hitelszakértőket bevonni, mivel ők tisztában vannak a bankok által támasztott különböző feltételekkel
– tette hozzá.

fecsego.eu/OLKT

Préstamo de bebé en espera: ¡La población sangrará porque Fidesz nos ha convertido en un átomo!
30 de junio de 2019 | comentarios | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News
OLKT.hu
Autor: O.L.K.T.

Existe un gran interés en un préstamo para bebés que se puede reclamar al beneficio público en julio, pero no todos conocen los criterios exactos; esto se ve en el corrector de condición money.hu, donde las partes interesadas pueden verificar si pueden obtener una fuente de fondos muy favorable. También se adjunta una calculadora al verificador de condición.

La aplicación fue utilizada por más de 12,000 a finales de junio. De acuerdo con los resultados, la mayoría de los términos del préstamo para bebés en espera fueron cumplidos por la mayoría, de los cuales la proporción de “encuestados” fue del 90% o superior a los criterios del primer año, los criterios para la dirección del hogar húngaro.

Pero como se puede ver en la figura, hubo problemas con otras condiciones. Del 36 por ciento de los afectados, fue una pena que no supieran exactamente las condiciones de los bancos, y el 28 por ciento no pudo pedir un bebé esperando porque se lo consideró un deudor malo, es decir, en el Sistema Central de Registro de Créditos (KHR).

El 24 por ciento de los encuestados no son elegibles para un padrón de bebés porque no están casados. También hubo una participación del 24 por ciento de quienes no pudieron aprovechar la oportunidad debido a su deuda pública. Sin embargo, de acuerdo con el portal, incluso en el caso de las condiciones más difíciles, no es posible que los interesados ​​las resuelvan antes de aplicar.

Su principal experta en finanzas, Erika Trencsán, dice que el interés es enorme, porque el amante de los bebés es un crédito muy favorable y las condiciones no son alcanzables. Sin embargo, también parece que no todos pueden cumplir los criterios de inmediato.

Además, los solicitantes de crédito deben cumplir no solo con los requisitos legales, sino también con los propios términos y condiciones de las entidades de crédito, que pueden variar de un banco a otro. Por lo tanto, es recomendable involucrar a expertos en crédito en el proceso de solicitud sin problemas, ya que son conscientes de las diferentes condiciones impuestas por los bancos.
Añadió.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 419 megnézve, 1 alkalommal mai nap |