< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Gyász: tragikus körülmények között meghalt Heller Ágnes

| Mobile | RSS

Gyász: tragikus körülmények között meghalt Heller Ágnes

tegnap 20:33

Meghalt Heller Ágnes /Fotó: GettyImages

Meghalt Heller Ágnes /Fotó: GettyImages

691

Tragikus körülmények között vesztette életét a 90 éves Heller Ágnes!Hirdetés

Péntek kora este elhunyt Heller Ágnes filozófus, akinek halálhírét a német közszolgálati tévé régiós tudósítója is megerősítette – közölte a 444.hu.

A portál közlése szerint a 90 éves filozófus a Magyar Tudományos Akadémia balatonalmádi üdülőjének strandjáról indult el úszni, ám ismerősei már hiába várták vissza a parton.

A hírt a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) is megerősítette péntek este, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pedig azt közölte: péntek délután bejelentés érkezett, hogy egy holttestet találták a Balatonban, “a Balatonalmádi előtti vízterületen”.

90 évesen vesztette életét Heller Ágnes /Fotó: MTI – Kovács Tamás

Július 19-én elhunyt Heller Ágnes a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a New York-i New School for Social Research professor emeritusa. Temetéséről a család később gondoskodik – olvasható az MTA közleményében.

Az esettel kapcsolatban a rendőrök az idegenkezűséget és a bűncselekmény gyanúját kizárták, az ügyben közigazgatási hatósági eljárás indult.

forrás:Blikk.hu

Leave a Reply 120 megnézve, 1 alkalommal mai nap |