< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: A Hableány áldozatain kívül hat holttestet találtak

| Mobile | RSS

A Hableány áldozatain kívül hat holttestet találtak

24hu

Farkas György

Farkas Györgyújságíró. Őket nem a dunai hajóbaleset miatt keresték.

168 Óra kereste meg a rendőrséget azzal, hogy eddig hány olyan holttest került elő a Dunából a Hableány áldozatai után kutatva, akiket nem a hajóbalesettel összefüggésben kerestek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya közölte, a dunai hajóbaleset óta eltelt időszakban a fővárostól délre eső szakaszról hat ilyen holttest került elő.

Budafok térségében, Dunaújvárosnál, Érd térségében, a Csepeli révnél, Szigetszentmiklósnál és Dunaharasztinál találtak holttestet. Arról, hogy a Hableány áldozatainak keresése közben megtalált személyek azonosítása hol tart, későbbre ígértek  tájékoztatást.

A Hableány sétahajót május 29-én a Margit hídnál süllyesztette el a Viking Sigyn szállodahajó. Fedélzeten 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott. Heten élték túl a balesetet. 27 áldozatot megtaláltak, azonosítottak, mint lapunk megírta, egy nőt még keresnek.

Orvosszakértő: felismerhetetlen a Hableány utolsó áldozataTúlságosan előrehaladottak már a bomlási folyamatok.

keresés kiterjed a Duna teljes, a baleset helyszínétől délre eső 215 kilométeres szakaszára, annak ár- és hullámterületére is. Naponta átlagosan 8-10 hajóval folyik a kutatás.

Fotó: Marjai János/24.hu

fecsego.eu/hír24.hu

Leave a Reply 134 megnézve, 1 alkalommal mai nap |