< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: AZ MSZP ELNÖKE KEMÉNYEN RÁLÉPETT ORBÁN TYÚKSZEMÉRE – EBBŐL A HAZUGSÁGBÓL, HOGY JÖSSZ KI VIKTOR?

| Mobile | RSS

AZ MSZP ELNÖKE KEMÉNYEN RÁLÉPETT ORBÁN TYÚKSZEMÉRE – EBBŐL A HAZUGSÁGBÓL, HOGY JÖSSZ KI VIKTOR?


2019. 07. 29.

Orbán Viktor 2017 november – Fotó: OV Facebook

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Több szakrendelésen sem fogadnak betegeket az országban.

Amíg Orbánék VIP-ellátással gyógyulnak, a magyar embereknek hónapokig kell várniuk egy kezelésre…

Több szakrendelésen sem fogadnak betegeket az országban. Az RTL Híradó beszámolója szerint Kazincbarcikán például két hónapig szünetel a belgyógyászati szakrendelés.

Más osztályokon sem jobb a helyzet, van, ahol hetekig nem fogadnak betegeket – feltehetően azért, mert nincs helyettesítő orvos. Két hónapig nem fogad betegeket a gasztroeneterológia, egy hónapig az egynapos szemészet és a kardiológián is alig lesz rendelés. A helyiek beszámolója szerint a leállások jelentősen megnehezítik életüket.

Persze a minisztérium úgy reagált a Híradó megkeresésére, hogy a betegellátás nyáron is folyamatos.

Ó, hogyne. A hatalom embereinek biztosan…

Miközben az állami egészségügy infrastruktúrája nyolc év alatt látványosan lepusztult, a kormány a saját politikusainak olyan alternatív egészségügyi ellátórendszert teremtett, amely már megüti a nyugat-európai színvonalat.

Ha kell autót is küldenek értük, és személyes kísérőt kapnak a szakorvosi vizsgálatokhoz.

Szóval, amíg a kormány tagjainak luxusellátás jár, addig az átlagbeteg hosszú hónapokig vár a kezelésre. Ráadásul a szemünkbe hazudnak.

Ez teljes mértékben elfogadhatatlan! El kell törölni a hatalom embereinek VIP-ellátását, és emberhez méltó körülményeket kell teremteni az állami egészségügyben!

Kórház – Fotó: Dr Tóth Bertalan FB oldala
Leave a Reply 146 megnézve, 1 alkalommal mai nap |