< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Nagyüzemben a propaganda!

| Mobile | RSS

Nagyüzemben a propaganda!

Szerző: O.L.K.T.

Orbán Viktort éltetik európa szerte.
Ilyen és ehhez hasonló baromságokkal hülyítik a már teljesen agymosott szennymédia nézőit. Nyomják teljes erőből tovább a ‘göbbelsi’ (Paul Joseph Goebbels német politikus, Adolf Hitler nemzetiszocialista Németországának propagandaminisztere 1933 és 1945 között, Adolf Hitler közvetlen munkatársa és a végsőkig kitartó híve. A náci rezsim kevés diplomás értelmiségi vezetője közé tartozott.) propagandát.
Akkora baromságokat állítanak, hogy Orbán már már Jézus Krisztus megváltó szerepében tetszeleg.
Az mondják, hogy Orbánt éltetik európa szerte!
Már bocsánat a nyomdafestéket nem tűrő szavakért, de ki a kurva anyja?!
Hol vannak azok akik éltetik!
Ja, bocsánat! Tényleg vannak!
Azok akiket megvásárolt valamilyen szinten a határ menti településeken.
De menjünk már egy picit nyugatra! Ott ki a jó isten élteti őt?
Szó szerint utálják mint a szart!
Mégegyszer, bocsánat a vulgáris szavakért, de ilyen baromság mellett higgadtan elmenni szinte lehetetlen. És ami a szörnyű, ezt a maszlagot az ostobák el is hiszik és éltetik, magasztalják! Nem kell messzire menni, csak Orbán facebook profiljáig.
Ott aztán van minden. Ott tényleg véresre nyalják a valagát egyesek és fennen hirdetik, hogy ilyen vezetője még sose volt Magyarországnak.
Vannak akik Batthyány és Kossuth szintjére emelik, mi több, magasabb szintre,hiszen állítják, hogy Orbán a legnagyobb! Nekik üzemen, olvassanak hiteles történelem könyveket, és olvassák el az “Út a hatalomig” című kötetet is ami Hitler pályáját mutatja be. Azonnal megtalálják a hasonlóságot.
Magyarország egy sziget európaban. Egy diktátor szigete.
H M

Leave a Reply 254 megnézve, 1 alkalommal mai nap |