< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: A tízezredik Torta-látogatót köszöntik/azaz az Interaktív Élménytér a Klauzál téren

| Mobile | RSS

A tízezredik Torta-látogatót köszöntik/azaz az Interaktív Élménytér a Klauzál téren

Tisztelt Sajtópartnerünk!

Hamarosan eléri a tízezres látogatószámot Szeged „Tortája”, azaz az Interaktív Élménytér a Klauzál téren. Az elmúlt hónapokban turisták és szegediek is örömmel látogatták az ideiglenes kiállítóhelyet, ahol Szeged történetét és ikonikus épületeit ismerhetik meg az érdeklődők izgalmas digitális eszközön keresztül.

A tízezredik látogatót augusztus 1-jén, csütörtökön 11 órakor köszöntik majd.

A nyár egyik kiemelt turisztikai látványossága lett a „Torta” Szeged belvárosában. A Szeged 300 ünnepségsorozat kapcsán létrejött Interaktív élményteret május óta látogatják a szegediek és a turisták egyaránt.

A kiállítótér hamarosan eléri a tízezres látogatószámot: a tízezredik látogató várhatóan augusztus 1-jén, csütörtökön délelőtt érkezik majd, akit ajándékcsomaggal fognak köszönteni.

A kiállítótér Szeged történetét és ikonikus épületeit mutatja be különböző digitális eszközökön keresztül. A Torta egyik felében egy körülbelül 20 perces kisfilm látható a város történetéről, a másik felében pedig óriási digitális okosfal és digitális terepasztal várja az érdeklődőket.

A tízezredik látogatót augusztus 1-jén, csütörtökön 11 órakor köszöntik a Klauzál téri Interaktív kiállítótérben. Az eseményre tisztelettel várjuk az újságíró kollégákat!

Hegedűs Anita

sajtóreferens

Móra Ferenc Múzeum

Leave a Reply 282 megnézve, 1 alkalommal mai nap |