< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Niedermüller Péter: “Ha el akarják zavarni a Fideszt, akkor…”

| Mobile | RSS

Niedermüller Péter: “Ha el akarják zavarni a Fideszt, akkor…”

Szerző: O.L.K.T.

„Aki a pártok közös jelöltje ellen indul az önkormányzati választáson – akarva, vagy akaratlanul – a Fidesz hatalmát tartja fenn! És ezt a választó már rég tudja!”

– nyilatkozza Niedermüller Péter a DK alelnöke.

Erzsébetváros polgármester-jelöltje szerint minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a kerületet, s nem csak azért, mert a VII. kerületben már neki is köszönnek annyian, sőt többen, mint Hunvald Györgynek.

Niedermüller Péter szerint jó esélyünk van arra, hogy visszavegyük Erzsébetvárost.

Hirtelen felbukkant jelölttársaim indulását nem szeretném kommentálni, de azt mindenkinek tudnia kell: az ellenzéki pártok hónapig közösen keresték a választókerületekben a pártok közös jelöltjét.

Az önkormányzati választáson ugyanis az ellenzék csak abban az esetben győzhet, ha a Fidesz képviselőjével szemben egyetlen ellenzéki jelölt indul.

Mélységes meggyőződésünk, hogy ez az egyedüli lehetőség arra, hogy megszerezzük az önkormányzatokat.

Ha mégis akad olyan ellenzéki erő, amely ettől eltérő stratégiát folytat, akár a VII. kerületben, akár máshol az országban az ellenzék megosztása miatt vállalnia kell a felelősséget.

GONDOLOM VÁLLALNI IS FOGJÁK

– tette hozzá.

Mindenesetre a választók már tudják, hogy csak az öt-párti közös jelöltet kell támogatni, s nem pedig az ellenzék külön utas partizánakcióját. Úgy érzem tehát, hogy a több indulótól nem csökkentek az esélyek.

(MTI)

fecsego.eu/O.L.K.T

Leave a Reply 99 megnézve, 1 alkalommal mai nap |