< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Orosz kamuprofilok szavazataival tett szorossá egy szimpátiaszavazást a Facebookon a Fidesz hódmezővásárhelyi politikusa

| Mobile | RSS

Orosz kamuprofilok szavazataival tett szorossá egy szimpátiaszavazást a Facebookon a Fidesz hódmezővásárhelyi politikusa

168 óra

2019. augusztus 26.

SZERZŐ: 168 ÓRA

A Facebookon írt ki nyilvános szimpátiaszavazást a Vásárhelyiek a változásért oldal a város 1. számú szavazókörének fideszes és ellenzéki jelöltje között a közelmúltban, ami szoros eredménnyel a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjének, dr. Mester János győzelmét hozta. Csakhogy mivel a csoport maga főleg ellenzékieket tömörít, az oldal kezelői mellett sokaknak feltűnt, hogy mindössze 2 százalékkal győzött a fideszes Daru Árpád előtt.

Kis utánajárással is könnyű volt észre venni, hogy sok fideszes szavazatot orosz női profilok adtak le. Az Indexmegkérdezte Daru Árpádot, hogy minek köszönhető az oroszok ilyen támogatottsága.

A fideszes politikus elmondta, hogy a szavazást valóban ő hekkelte meg egy barátjával, amit viccnek szántak.

Daru hozzátette, hogy mivel sok a nem vásárhelyi szavazat, pont erre akart rávilágítani a viccel, hogy ennyi erővel oroszok is szavazhatnak a Facebookon a helyi ügyekben.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 630 megnézve, 1 alkalommal mai nap |