< Böngészés > Főoldal / europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem / Blog article: MEG FOG LEPŐDNI! VAN MÉG FIDESZES, AKINEK NEM HALT EL MINDEN AGYSEJTJE A PÁRTTAGSÁGGAL//Vous serez surpris! VOUS ÊTES TOUJOURS UN FIDESCENT QUI N’A PAS MORT TOUTES LES CELLULES DE CERVEAU AVEC ADHÉSION

| Mobile | RSS

MEG FOG LEPŐDNI! VAN MÉG FIDESZES, AKINEK NEM HALT EL MINDEN AGYSEJTJE A PÁRTTAGSÁGGAL//Vous serez surpris! VOUS ÊTES TOUJOURS UN FIDESCENT QUI N’A PAS MORT TOUTES LES CELLULES DE CERVEAU AVEC ADHÉSION


2019. 08. 28.

Cser-Palkovics András – Fotó: Szekesfehervar.hu

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Van még fideszes, aki szerint tényleg ég az esőerdő.

Miután az Instagramon közölte, Facebook-oldalára is kiposztolta Cser-Palkovics András, hogy nem ért egyet azzal, amit Kósa Lajos mondott a brazíliai erdőtüzekről.

Itt is szeretném leszögezni: nem értek egyet Kósa Lajossal, szerintem ez egy tragédia, melyre a világnak igenis oda kell figyelnie.
Oda kell figyelnünk rá, ahogyan minden kérdésre, problémára, mely a környezetünkkel és a klímavédelemmel kapcsolatos. A jövő városa zöld város kell legyen. Székesfehérváron ezért dolgozunk” – írta város fideszes polgármestere.

Ahogy megírtuk, Kósa hétfő reggel a Kossuth rádióban úgy kommentálta a brazíliai állapotokat: “nem az őserdő ég, csak a bozótos”. Azt is mondta, hogy az ellenzék a “bozóttüzeket” arra használná fel, hogy Orbán Viktort lejárassa. Az RTL Klub Híradója megkereste Kósát, hogy elmondja, pontosan milyen bozótokra gondolt, de nem válaszolt a megkeresésre.

fecsego.eu/BalraMagyar

Vous serez surpris! VOUS ÊTES TOUJOURS UN FIDESCENT QUI N’A PAS MORT TOUTES LES CELLULES DE CERVEAU AVEC ADHÉSION
28 août 2019. | Messages | europarl.hu, nouvelles de Chatter, protection des consommateurs
28.08.2019.

András Cser-Palkovics – Photo: Szekesfehervar.hu
La propagande du gouvernement est partout. Cet article est disponible uniquement si vous partagez!

Il y a aussi un Fidesz qui pense que la forêt tropicale brûle vraiment.

Après avoir publié sur Instagram, András Cser-Palkovics a indiqué sur sa page Facebook qu’il n’était pas d’accord avec ce que Lajos Kósa avait dit sur les incendies de forêt au Brésil.

Ici aussi, je voudrais dire: je ne suis pas d’accord avec Lajos Kósa, je pense que c’est une tragédie à laquelle le monde doit vraiment prêter attention.
Nous devons y prêter attention, de même que tous les problèmes liés à notre environnement et à la protection du climat. La ville du futur doit être une ville verte. C’est pourquoi nous travaillons à Székesfehérvár », a écrit le maire de la ville, le Fidesz.

Comme nous l’avons écrit, Kosa a commenté lundi matin à la radio Kossuth à propos de la situation au Brésil: “Pas les forêts, seulement les broussailles.” Il a également déclaré que l’opposition utiliserait des “feux de broussailles” pour mettre Viktor Orbán en place. Le RTL Club Reporter a contacté Kosa pour lui dire exactement à quel buisson il pensait, mais n’a pas répondu à la demande.

fecsego.eu/BalraMagyar


Leave a Reply 238 megnézve, 1 alkalommal mai nap |