< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Pártok-Fidesz Illegális bevándorlás – Fidesz: Gyurcsányék még mindig szembe mennek a magyar emberek akaratával//Partie-Fidesz Nielegalna imigracja – Fidesz: Gyurcsánys nadal sprzeciwiają się woli narodu węgierskiego

| Mobile | RSS

Pártok-Fidesz Illegális bevándorlás – Fidesz: Gyurcsányék még mindig szembe mennek a magyar emberek akaratával//Partie-Fidesz Nielegalna imigracja – Fidesz: Gyurcsánys nadal sprzeciwiają się woli narodu węgierskiego

– Gyurcsányék azzal, hogy folyamatosan támadják és megkérdőjelezik a magyar határvédelmet, még mindig szembe mennek a magyar emberek akaratával – közölte szerdán a Fidesz az MTI-vel.

    A nagyobbik kormánypárt Gréczy Zsolt DK-s frakcióvezető közleményére reagált. Az ellenzéki politikus szerdán arra szólította fel a kormányt, hogy mielőtt autonóm robotokat és drónokat is bevetne a határőrizetben, számoljon el a határkerítés eddigi költségeivel. Dobrev Klára, a párt EP képviselője egy más témában tartott sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva pedig azt mondta:  a kormány állítása szerint közel 250 milliárd forintot költöttek a kerítésre, így annak méterenként mintegy 1,5 millió forintba kellett volna kerülnie. Úgy vélte, hogy a Fidesz a számára legfontosabb témát is “lopásra használta fel”, mert ennek a pénznek “a jelentős része már megint a haverok zsebébe vándorol”.
    A Fidesz azt írta, az emberek több alkalommal egyértelművé tették, azt várják a magyar kormánytól, hogy védje meg Magyarországot és a magyar határt az illegális migrációtól. Gyurcsányék azonban – ahogy az egész európai bevándorláspárti baloldal – be akarják engedni a migránsokat – olvasható a közleményben.
    Aláhúzták: a határkerítésre és a határvédelemre szükség van, a balkáni útvonalon folyamatosan érkeznek a migránsok. Azokban az országokban, ahol nem védik meg a határt és betelepítik a migránsokat, a közbiztonság radikálisan romlik és a lakosság szenved a migránsok által elkövetett zaklatásoktól és bűncselekményektől – közölték. Hozzátették: a Fidesz-KDNP minden olyan kormányzati intézkedést és beszerzést támogat, amely tovább erősíti a magyar határvédelmet és ezzel a magyar emberek biztonságát.


MTI

Partie-Fidesz Nielegalna imigracja – Fidesz: Gyurcsánys nadal sprzeciwiają się woli narodu węgierskiego
28 sierpnia 2019 r. | Posty | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Wiadomości z czatu
„Gyurcsány nadal atakują węgierską straż graniczną i przesłuchują ją, i nadal działają wbrew woli narodu węgierskiego” – powiedział w środę Fidesz.

    Większa partia rządząca odpowiedziała na oświadczenie Zsolta Gréczy, lidera frakcji DK. W środę polityk opozycji wezwał rząd do rozliczenia się z dotychczasowych kosztów przekroczenia granicy przed rozmieszczeniem autonomicznych robotów i dronów w celu ochrony granicy. Klara Dobrev, eurodeputowana partii, odpowiedziała na pytanie na konferencji prasowej na inny temat, mówiąc, że rząd powiedział, że wydali na ogrodzenie prawie 250 miliardów dolarów i że powinno to kosztować około 1,5 miliona dolarów za metr. Uważał, że Fidesz wykorzystał również najważniejszy temat, który mógł mu ukraść, ponieważ „znaczna część tych pieniędzy jest już w kieszeni kumpla”.
    Fidesz napisał, że ludzie wielokrotnie wyjaśniali, że oczekują od rządu węgierskiego ochrony Węgier i granicy węgierskiej przed nielegalną migracją. Jednak Gyurcsánys, podobnie jak cała europejska lewica proimigracyjna, chcą wpuścić migrantów, można przeczytać w komunikacie.
    Podkreślili: potrzebne jest ogrodzenie granic i ochrona granic, a migranci stale przybywają na szlak bałkański. Powiedział, że w krajach, w których granica nie jest broniona, a migranci są przesiedlani, bezpieczeństwo publiczne drastycznie się pogarsza, a ludność cierpi z powodu nękania migrantów i przestępstw. Dodali, że Fidesz-KDNP wspiera wszystkie środki rządowe i zakupy, które dodatkowo wzmacniają ochronę granicy węgierskiej, a tym samym bezpieczeństwo narodu węgierskiego.

MTI

Leave a Reply 97 megnézve, 2 alkalommal mai nap |