< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: DÖBBENETES MONDATOK HAGYTÁK EL ERDŐ PÉTER BÍBOROS ÚR SZÁJÁT! – EZ LENNE A KERESZTÉNYI SZERETET? BIZTOSAN JÓL VAN EZ ÍGY? (VIDEÓ A CIKKBEN)

| Mobile | RSS

DÖBBENETES MONDATOK HAGYTÁK EL ERDŐ PÉTER BÍBOROS ÚR SZÁJÁT! – EZ LENNE A KERESZTÉNYI SZERETET? BIZTOSAN JÓL VAN EZ ÍGY? (VIDEÓ A CIKKBEN)


2019. 07. 29.

Erdő Péter bíboros,Esztergom-Budapesti főegyházmegye érseke – Fotó: Népszava

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Erdő Péter bíboros a Magyar Katolikus Püspöki Konferenciáról tartott sajtótájékoztatóján nem várt kérdést kapott   a menekültekről és segítésükről.

Az RTL Híradó kérdésére, miszerint a magyar katolikus egyház is tervezi-e, hogy befogad menekülteket, ahogy Bécs érseke tervezi, Erdő Péter azt mondta, a jogszabályi környezet ezt nem engedi.

Meg kell jegyeznem, a jogszabályi környezet az illegális migránsok befogadását nem engedi. A menekült státuszt kapott emberek befogadását nem akadályozza a jogszabályi környezet.

Ezt komolyan mondja? A kereszténység intézményesült egyházainak minden államban jogkövető magatartást kell hogy folytassanak, a hozott törvények tartalmának vizsgálata nélkül? Meg kell ölni Jézust, és mosom kezeimet?
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 128 megnézve, 1 alkalommal mai nap |