< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: LENDVAI ILDIKÓ KŐKEMÉNYEN OSZTOTTA LE ORBÁN 3 LEGFŐBB CSÓKOSÁT

| Mobile | RSS

LENDVAI ILDIKÓ KŐKEMÉNYEN OSZTOTTA LE ORBÁN 3 LEGFŐBB CSÓKOSÁT


2019. 08. 30.

Lendvai Ildikó, MSZP

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Lendvai Ildikó legújabb írása egyszerűen felrobbantotta az internetet…

Egy valamire azért szeretnék garanciát kérni. Akármi van, nehogy egyszerre távolítsák el a politikai vezérkarból Kósa Lajost, Kásler doktort és Németh Szilárdot. Az életemből elillanna a derű. Jelenleg viszont minden reggel azzal a vidám reménnyel ébredek, hogy a három közül legalább az egyik aznap is megszólal.
Legutóbb például Kósa Lajostól tudtam meg, hogy minek az a nagy hiszti, nem az esőerdők égnek, hanem csak a bozót. Szerintem nemsokára eljut odáig, hogy ez az egész direkt jó, mert kiirtja azokból a szép erdőkből a gazt, nem kell annyit gyomlálni.

Az már bonyolult számításokat igényelne, hogy ha egyiküknek mégis mennie kell, melyikük volna a legkisebb veszteség. Mondjuk ér-e egy Kósa két Káslert? Vagy ha egy fél Németh Szilárdot beszorzunk másfél Kósával, kijön-e legalább egy Kásler?
Hogyan változik a képlet, ha Kósából levonjuk a hutu-tuszizást, viszont Kásler a lóról hátrafelé nyilatkozik?

Azt nem kérdezem, hogy közben hány éves a kapitány, mert tudom. Annak ellenére, hogy mintha idén nem rendezték volna meg a születésnapján szokásos imaláncot.

Lendvai Ildikó

forrás: BalraMagyar

Leave a Reply 818 megnézve, 1 alkalommal mai nap |