< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Román államfő szeretne lenni a caracali rém egyik áldozatának nagybátyja

| Mobile | RSS

Román államfő szeretne lenni a caracali rém egyik áldozatának nagybátyja

– SZERZŐ: 168 ÓRA

A Főtér írja, hogy gyászból építi politikai karrierjét a Caracalban megölt 15 éves lány nagybátyja, aki államfő szeretne lenni Romániában.

Alexandru Cumpanasu az elmúlt hetekben sokat szerepelt a román sajtóban, mert ő a caracali rém egyik áldozatának, Alexandra Măceşeanunak a nagybátyja. A Főtér szerint a férfit egy ideig felkapta a média, míg ki nem derült, ki is ő valójában.

Azt lehetett róla tudni, hogy egy civil szervezet vezetője, de azt már a sajtó szimatolta ki, hogy az utóbbi években jelentős mennyiségű közpénz közelében volt. Pár napja ugyan lejáratásnak nevezte, hogy azt terjesztik róla, államfő szeretne lenni, de aztán a Facebookon bejelentette, hogy indulna azelnökálasztáson, és segítséget kért követőitől a 200 ezer aláírás összegyűjtéséhez.

Fotó: Forrás: Facebook

Alexandru Cumpanasunak jelenleg több mint 284 ezer követője van a Facebookon, nagy hazafi és bejegyzései alapján magyarellenes. Az úzvölgyi temetőbotrányrólpéldául azt a hazugságot terjesztette, hogy a román hősök fakeresztjeit magyarok elégették 1994-ben, a Dormánfalva polgármestere által állított betonkeresztekre pedig szemeteszsákokat húztak.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 855 megnézve, 1 alkalommal mai nap |