< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Közélet / Blog article: Totális összeomlás: Budapesten már a Fidesz aktivisták sem hajlandóak az Orbán-pártnak kampányolni//Effondrement total: les militants du Fidesz à Budapest refusent de faire campagne pour le parti Orbán

| Mobile | RSS

Totális összeomlás: Budapesten már a Fidesz aktivisták sem hajlandóak az Orbán-pártnak kampányolni//Effondrement total: les militants du Fidesz à Budapest refusent de faire campagne pour le parti Orbán

Az egyik olvasónktól, Tibortól kaptunk egy beszámolót, melyből kiderül, hogy szem és fültanúja volt annak, hogy a Fidesz egyik budapesti képviselőjelöltje az utcán vitatkozik az aktivistákkal, akik közlik vele, hogy nem hajlandóak tovább ezt csinálni.

Az elmúlt hetekben sorra születtek cikkek arról, hogy különböző településeken esik szét az Orbán-párt. Volt ahol az alpolgármester kitálalt a Fidesz vezetés mocskos üzelmeiről, valahol a Fidesz korábbi prominense indul el a kormánypárti jelölttel szemben, de olyan is volt, hogy a teljes korábbi városvezetés intett búcsút a pártnak és indul inkább civilként.

A most kapott beszámolóból azonban kiderül, hogy nem csak közép és alsó vezetői szinteken van elegük a Fidesz mocskából a párt embereinek, de aktivista szinten is többen közlik, hogy ezt nem csinálják tovább.

Tibor arról számolt be nekünk, hogy miközben egy gyalogátkelőhelyen várt, hogy zöld legyen a lámpa szem és fül tanúja volt annak Budapesten, hogy a Fidesz helyi képviselőjelöltje vitatkozik kettő 20-on éves aktivistával, hogy de “be kell menni ebbe a házba”- gondolom aláírásokat gyűjteni, teszi hozzá az olvasónk.

Mire az aktivisták közlik a politikussal, hogy nem mennek, mert folyamatosan “rájuk csapkodják az ajtókat” és ők nem párttagok, hanem valamelyik cég alkalmazottai, olvasónk megjegyzi, hogy pontosan nem értette, hogy melyik céget említik.

Azt mi tesszük hozzá, hogy valószínűleg valamelyik önkormányzati háttér cég dolgozóit terelhette ki a Fidesz kampányolni, akik ismerik a Fidesz rendszerét, azok pontosan tudják, hogy a Fidesznek valójában onnan van ennyi embere, hogy sokszor “főnöki parancsszóra”, önkormányzati és annak cégeinek alkalmazottait küldik kampányolni.

Olvasónk beszámolójára visszatérve, az is kiderült, hogy a fideszes politikus a helyzetet mentve azt ajánlotta fel a lázadozó aktivistáknak, hogy menjenek akkor “Korzót” osztani (azt is mi tesszük hozzá, hogy ez a neve egy csomó kerületben a Fidesz lejárató újságának, pl Józsefvárosi Korzó, Ferencvárosi Korzó stb.), mire közölték az aktivisták erre is, hogy nem, ők ezt nem hajlandóak tovább csinálni.

Tibor megjegyzi, hogy eddig a pontig tudta követni az eseményeket, mert közben zöldre váltott a lámpa és neki sietnie kellett, de az olvasónk beszámolója is jól mutatja, hogy komoly bajok vannak már a Fidesz rendszerében.

Persze, a történelem könyvekből tudjuk, hogy így jár az aki zsoldos katonákkal vonul harcba és igen kedves valójában nem fideszes Fidesz aktivisták, lehet azt mondani, hogy nem, mindenkit úgy sem tudnak kirúgni, ne felejtsétek: munkaerőhiány van!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz háza táján egyre nagyobb bajok vannak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, már a Fidesz aktivisták mondják, hogy ők ezt nem hajlandóak tovább csinálni.

fecsego.eu/HírHugo

Effondrement total: les militants du Fidesz à Budapest refusent de faire campagne pour le parti Orbán
30 août 2019. | Messages | Baksi election news 2019, europarl.europa.eu/news/fr, europarl.hu, Vie publique

Nous avons reçu un rapport de l’un de nos lecteurs, Tibor, qui révèle qu’il avait l’œil et l’oreille pour un candidat du Fidesz à Budapest qui discutait avec des militants qui lui avaient dit qu’ils ne voulaient pas le faire.

Ces dernières semaines, il a été rapporté que le parti Orbán était en train de s’effondrer dans diverses municipalités. Lorsque le vice-maire a eu vent des mauvaises relations de la direction du Fidesz, l’ancienne vedette du Fidesz se serait heurtée au candidat pro-gouvernemental, mais c’était aussi que tout l’ancien maire faisait ses adieux au parti et devenait civil.

Toutefois, le rapport que nous venons de recevoir montre que non seulement les niveaux de direction moyens et inférieurs en ont assez des partis répugnants du Fidesz, mais que des activistes affirment qu’ils ne le font plus.

Tibor nous a dit qu’il attendait à Budapest devant un passage piéton pour devenir vert à la lumière d’une lampe, que le candidat local de Fidesz se disputait avec deux activistes de 20 ans pour qu’il “doive aller dans cette maison” – collecter des signatures, ajoute notre lecteur.

Au moment où les militants disent à l’homme politique qu’ils ne vont pas parce qu’ils «font du porte-à-porte» et qu’ils ne sont pas membres du parti mais des employés d’une entreprise, notre lecteur note qu’il n’avait pas compris exactement de quelle entreprise il faisait référence.

Ce que nous ajoutons, c’est qu’il est probable que Fidesz ait été la cible d’employés d’une entreprise de base municipale, familiers avec le système Fidesz et sachant que Fidesz compte tellement de gens qu’ils envoient souvent des «patrons», des employés municipaux et leurs entreprises. faire campagne.

En revenant au rapport de notre lecteur, il s’est avéré que le politicien Fidesz avait sauvé la situation en proposant aux militants rebelles de distribuer ensuite “Korzó” (nous ajoutons également que c’est le nom du journal expirant du Fidesz dans de nombreux districts, tels que Józsefváros Korzó, Ferencváros Korzó, etc.), les activistes ont également répondu que non, ils ne souhaitaient plus le faire.

Tibor note qu’il a été capable de suivre les événements jusqu’à présent, car le feu est devenu vert et il a dû se dépêcher, mais le rapport de notre lecteur montre également qu’il existe de graves problèmes dans le système Fidesz.

Bien sûr, les livres d’histoire nous ont appris que c’est ainsi que l’on peut dire à quelqu’un qui se bat avec des soldats mercenaires et qui est vraiment gentil les activistes du Fidesz, et non le Fidesz, que non, ils ne peuvent licencier personne.

Les médias de propagande ne signaleront pas qu’il y a de plus en plus de problèmes autour de la Maison du Fidesz, alors partagez cet article pour que tout le monde voie que les activistes du Fidesz disent qu’ils ne veulent plus le faire.

fecsego.eu/HírHugo

Leave a Reply 875 megnézve, 1 alkalommal mai nap |