< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Megtámadtak két férfit, mert lefotózták Matolcsy Gyöngyit

| Mobile | RSS

Megtámadtak két férfit, mert lefotózták Matolcsy Gyöngyit

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásAz intézkedés során a fényképet is letöröltették velük a telefonról.

Az LMP frakció alkalmazottja, Nuszbaum Tiborbalatonakarattyai nyaralásán vette észre, hogy Matolcsy György jegybankelnök volt felesége, a település polgármestere, Matolcsy Gyöngyi marcipánt osztogatva kampányol az újraválasztásáért.

Amikor azonban a férfi lefotózta mindezt, Matolcsy Gyöngyi felszólította, hogy törölje ki a képet. NuszBaum az LMP-s Ungár Péter lapjával, az Azonnalival az esettel kapcsolatban közölte:

erre mondtam, hogy miért törölném le, még nem tartunk ott! Ez egy kampányesemény, szabadon lehet fotózni.

Ezen kívül állítása szerint hozzátette azt is, hogy az elkészült fotót csak saját közösségi oldalára akarta feltenni. A fotót Matolcsy Gyöngyi arra hivatkozva akarta töröltetni, hogy a standon lévő ajánlóíven látszódhatnak különböző adatok, a férfi szerint viszont mindezek nem voltak kivehetőek, hiszen a képet telefonnal, körülbelül egy méterről készítette.

Nuszbaum szerint távozásakor „három gorillaszerű alak” egyike megpróbálta lefogni, majd kivenni a telefont a kezéből, majd amikor egy barátja megpróbált közéjük állni, még ketten odaléptek hozzájuk, leteperték a barátját, majd a hátára térdeltek. Az LMP-s férfi a füle tövére kapott egy ütést, a telefonját viszont nem vették el, de a képet letöröltették.

fecsego.eu/hír24

Leave a Reply 778 megnézve, 1 alkalommal mai nap |