< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Teljesen rottyon vannak a fideszesek: most Németh Szilárd borult ki a kamerák előtt (+videó)

| Mobile | RSS

Teljesen rottyon vannak a fideszesek: most Németh Szilárd borult ki a kamerák előtt (+videó)

2019.09.23.

Teljesen rottyon vannak a fideszesek, minden jel szerint érzik a közelgő vesztüket, most Németh Szilárd borult ki a kamerák előtt. Információn szerint nem véletlenül, Csepelen is igencsak bukóra áll az Orbánista-párt.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára ma a zsidózás és cigányozás után a Fideszből kizárt Molnár Oszkár független edelényi polgármester mellett kampányolt.

A HVG az edelényi fórum előtt próbálta megtudni Németh Szilárdtól, a Fidesz miért állt be újra Molnár mögé, de a Fidesz alelnöke azt mondta: „Különösebben engem nem érdekel az ön kérdése.”

Azt is mondta, hogy ne provokálják, és arra a kérdésre, hogy mi számít sajtókérdésnek, azt mondta, nem a sajtó nem érdekli, hanem a HVG, és amikor megkérték, hogy mondjon egy újságot, ez a párbeszéd zajlott le:

Németh Szilárd: Kutya Magazin.
HVG: Rendszeres olvasója?
Németh Szilárd: Igen.

Majd ezután Németh Szilárd gyorsan bevonult a terembe és úgy csinált, mint aki már nem hallja az újságírók kérdéseit. Nem véletlenül olyan feszült Németh Szilárd is. Hiszen Ő a csepeli Fidesz elnöke, ahol információnk szerint szintén bukóra áll Orbán pártja.

fecsego.eu/Hírhugó

Leave a Reply 231 megnézve, 2 alkalommal mai nap |