< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Búza Zsolt, Mihályné Tóth Margit, Fülöp Zoltán s bűnbandájuknak hazugságai, hozzá nem értése a csatornázási pénzek visszafizetése tárgyában, avagy Strasbourgi nemzetközi bíróság

| Mobile | RSS

Búza Zsolt, Mihályné Tóth Margit, Fülöp Zoltán s bűnbandájuknak hazugságai, hozzá nem értése a csatornázási pénzek visszafizetése tárgyában, avagy Strasbourgi nemzetközi bíróság

2019, október 05 én kaptak (unk( a baksi polgárok  a csatornázási pénzek „túlfizetésekor” egy számlát , amit most nyilvánossá teszem!

Oláh István László Baks Polgármester jelöltje
Aki tudja ossza meg… ez a bizonyíték a kezetekben!- hisz mindenkinek meg kellett kapnia!

Az egész egy humbuk! Sem Búza Zsolt, sem Fülöp Zoltán, sem Tóth Margit, sem a jelenlegi Baksi Víziközmű Társulat, sem az elnökségnek fogalma sincs a pénzkezelési szabályairól. A baksi családok, a roma családok tönkretétele volt a cél vagy Búza Zsolt vagyongyarapodása.

Senkinek nem lehetett túlfizetése, csak egy esetben, ha a nagyképű, öntelt, Búza Zsolt levonatta törvénytelenül a polgárok betétszámlájáról, illetve még küldött csekket a tisztességes baksi polgároknak. Jelenleg is egyes baksi emberek még fizetik csekk alapban a csatornázási pénzeket!

Mielőtt távozott a  Búza Zsolt-Baksi Víziközmű Társulat éléről – ez is szabálytalan volt, mivel polgármesterként nem lehetett volna az elnök- a kasszát kiüresítette. Ebben nagymértékben a barátja támogatását élvezte, törvénytelenül. A környező falvakban pl., Mindszent, Ópusztaszer, Csanytelek, Felgyő…stb visszafizették a polgárainak kamatostul a befizetett önrészt., mivel a csatornázási pénzeket az Európai Parlament 95%- ban, illetve a magyar kormány Miniszterelnöke dr. Orbán Viktor 5% ban állta a magyar családok terhét. Ergo: ezzel a gesztussal az önrészt a csaló Búza Zsolt s annak támogatói +önkormányzaton belül a képviselők és az alkalmazottak, akik szándékosan tettek eleget Búza Zsolt kérésére. Azonnal vissza kellett volna fizetni az befizetett önrészeket az állampolgároknak

Polgármester jelöltként el fogom számoltatni, ám nem Magyarországon, hanem Strasbourgban a nemzetközi bíróságon az egész bűnbandát, aki részt vett ebben a gigantikus csalásban… Utána járok a Búza Zsolt vagyonosodásának . Hiába íratta át más nevekre a vagyonát, a házait,a nem létező autóját, amit ajándékként kapott…stb. valamint az építkezéseinek, a lakások vásárlásai után is!

Szégyen gyalázat a „túlfizetési trükk”  – ebben nagy részese volt Mihályné Tóth Margit, Combos István, Fülöp Zoltán és a többiek. – mivel ilyen nem fordulhatott volna elő. Ha valójában ez tiszta ügyelet lenne, akkor vissza kellene fizetni  levonások nélkül a II. ütemben a következő 50 ezer Ft-t!!Nincs Írása, nincs pénz!

Nincs írás nincs pénz!

Igen ám de pénz megüresedett a kasszában, illetve elillant! Belső informátorunk jelezte, hogy a betétszámlán 14 millió Ft van. Na, már most ebből az összegből nem lehetett rendezni az elmaradt 170 ezer Ft- és annak kamatait. a polgárok felé. Ki lopta el a pénzt?

Fülöp Zoltán és a bűnbandáját, Búza Zsolt és a bűnbandájával együtt visszük ki az ügyet Strasbourgba!

Megaláztátok közösen a tolvaj, hazug Búza Zsolttal a tisztességes baksi családokat. Félrevezettétek és van pofátok, hogy elindultatok polgármester jelöltnek és képviselő jelöltnek. /Kecskeméti Józsefné, Lépné Soós Anita/

A választásokat követően az lesz az első dolgom, hogy elszámoltatlak benneteket, visszafogjátok fizetni az ellopott Európai Uniós pénzeket ,mert ez kőkemény csalás, kőkemény bűncselekmény! / több fideszes is meg fog jelenni  az Európai Parlement államügyész asszonyánál.

Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr – akit én személyes jól ismerem s tisztelem – nem védi meg azokat a polgármestereket, képviselőket, akik lopnak és félrevezetik a tisztességes állampolgárokat/ és az összes képviselők múltját kontrollálni fogom, illetve elszámoltatom a vagyonnyilatkozatainak  hazugságaival.

Még nem késő

Baks igaz polgármester jelöltje

Aki tisztességes, most még van lehetősége lemondani, mielőtt elindul a Strasbourgi nemzetközi bírósági vizsgálat.

Nem mindegy, hogy polgármesterként, képviselőként vagy szabad állampolgárként kerültök az EU főügyész asszonya elé!Oláh István László

Leave a Reply 649 megnézve, 1 alkalommal mai nap |