< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Ledobta a Fidesz az atomot: hatalmas kamionokkal hordják a krumplit a fővárosba- durva felvételek/// Le Fidesz lâche l’atome: d’énormes camions transportent des pommes de terre dans la capitale

| Mobile | RSS

Ledobta a Fidesz az atomot: hatalmas kamionokkal hordják a krumplit a fővárosba- durva felvételek/// Le Fidesz lâche l’atome: d’énormes camions transportent des pommes de terre dans la capitale

Minden jel szerint összeült a hétvégén a Fidesz válság stábja, hogy kitalálják hogyan akadályozzák meg a Fővárosban az ellenzék borítékolható győzelmét: hatalmas kamionok gördültek be a belvárosba. Krumplit a népnek, csak maradjon a Fidesz hatalma!

Hiába szalajtották Puzsér és Berki nevű kamujelöltjeiket Fideszék a budapestiek minden jel szerint nem nagyon akarnak rájuk szavazni. Így rongálják az ellenzéki plakátokat, hamis felvételeket tesznek közzé az ellenzéki jelöltekről, de mind hiába: Budapest eldöntötte elkergeti a város éléről Orbán Viktor bábjait.

Most azonban a Fidesz ledobta az atomot Karácsony Gergelyre és az ellenzék csapatára. Ma délelőtt hatalmas kamionok gördültek be a belvárosba és Budapest történetének legnagyobb választási krumpliosztása kezdődött meg.

Azonban információink szerint Fideszék krumpliosztásai igen csak besülnek. Ugyanis, ahogy az utcán hallani lehet a zúgolódást, olyan apró krumplikat osztanak, hogy az ember ilyet csak a malacnak ad oda.

Ebben a kampányban nem ez az első népámító hülyének nézése a Fidesznek, az idősek körében úgynevezett rezsiutalványokat osztogatott, amelyről kiderült, hogy rengeteg idős ember csak nagyon komoly hivatali ügyintézés után tudja felhasználni a választási mézesmadzag utalványokat.

Megkérdezett elemzőnk szerint az, hogy a Fidesz hatalmas kamionokkal hordja a fővárosba a krumplit már csak egy pánik reakció, része annak a mocskos kampánynak, amiből már  a Fidesz szavazóinak is elege van.

Sajnos a Fidesznek hátat fordított az értelmisége, így nem tudnak használható programokat írni, de hatalmukat szeretnék azért megtartani. Ezért kényszerülnek krumpliosztásra és plakátrongálásra. Mára már a Fidesz elképzelések hiányában teljesen alkalmatlan lett a városok és kerületek vezetésére. Az ellenzéknek van egyedül víziója -vélekedik a politikai elemzőnk.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesznek nincs programja csak rengeteg krumplija, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy mára már teljesen alkalmatlanná vált a Fidesz a kerületek és városok vezetésére.

fecsego.eu/HírHugo


Le Fidesz lâche l’atome: d’énormes camions transportent des pommes de terre dans la capitale
6 octobre 2019 | Messages | europarl.europa.eu/news/fr, europarl.hu, nouvelles de Chatter
La voix de Hugh

L’équipe de crise du Fidesz semble s’être réunie au cours du week-end pour trouver un moyen d’empêcher la victoire de l’opposition dans la capitale: d’énormes camions sont arrivés dans le centre-ville. Des frites pour le peuple, restez au pouvoir avec Fidesz!

En dépit du fait que leurs candidats pour Puzsér et Berki ont été nommés au Fidesz, Budapest semble hésiter à voter pour eux. C’est ainsi que les affiches de l’opposition sont endommagées et que de fausses images de candidats de l’opposition sont affichées, mais en vain: Budapest a décidé de chasser le pantin de Viktor Orbán.

Maintenant, cependant, Fidesz a lâché l’atome sur Gregory Christmas et l’équipe adverse. Ce matin, d’énormes camions ont roulé dans le centre-ville et la plus grande pomme de terre électorale de l’histoire de Budapest a commencé.

Cependant, selon nos informations, les distributions de pommes de terre par Fideszék sont en cours d’élaboration. Parce que, comme vous pouvez entendre le murmure dans la rue, ils distribuent si peu de pommes de terre qu’on ne les donne qu’au cochon.

Cette campagne n’est pas la première à voir le premier imbécile scandaleux du Fidesz, remettant de soi-disant chèques utilitaires aux personnes âgées, révélant que de nombreuses personnes âgées ne peuvent utiliser les bons de lune de miel électorale qu’après un travail administratif très sérieux.

Selon notre analyste interrogé, le fait que le Fidesz transporte des pommes de terre dans la capitale avec d’énormes camions n’est qu’une réaction de panique s’inscrit dans une campagne sale que les électeurs du Fidesz en ont déjà marre.

Malheureusement, Fidesz a tourné le dos à ses intellectuels. Ils ne peuvent donc pas écrire de programmes utilisables, mais je veux garder leur pouvoir. C’est pourquoi ils sont obligés d’écraser les pommes de terre et d’endommager les affiches. À l’heure actuelle, le Fidesz n’était plus du tout apte à gérer des villes et des quartiers sans idées. L’opposition n’a qu’une vision, dit notre analyste politique.

Les médias de propagande ne signaleront pas que le Fidesz n’a pas de programme mais beaucoup de pommes de terre. Veuillez donc partager ce message pour que tout le monde sache que le Fidesz n’est plus en mesure de gérer des quartiers et des villes.

Leave a Reply 84 megnézve, 1 alkalommal mai nap |