< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Újabb kiszivárgott hangfelvétel: pályázattal fizette volna ki a problémás jegyzőt a helyi Fidesz((Une autre fuite d’enregistrement vocal: un soumissionnaire paierait pour le notaire problématique au Fidesz local

| Mobile | RSS

Újabb kiszivárgott hangfelvétel: pályázattal fizette volna ki a problémás jegyzőt a helyi Fidesz((Une autre fuite d’enregistrement vocal: un soumissionnaire paierait pour le notaire problématique au Fidesz local

zed

Nemrég jelent meg egy felvétel az Egri Ügyek oldalán, amin Oroján Sándor, a Fidesz egri szervezetének ügyvezető alelnöke arról beszél, hogy mit kéne kezdeni azzal a tiszafüredi jegyzővel, Spisák Györggyel, akit korábban jogellenesen mentettek fel pozíciójából, és azóta politikai szerepet vállal a közösség életében.Kapcsolódó

Kiszivárgott felvételen beszél a NER természetéről egy fideszes

Kiszivárgott felvételen beszél a NER természetéről egy fideszes

“Szeretnénk az árkokat betemetni, akit lehet, áthúzni erre az oldalra, mindenkit, aki idomul.”

„Ha valaki politizál és az ellenfelünk a politikában, a politikai térben, akkor azzal nem beszélgetünk, nem próbáljuk meggyőzni, hanem legyőzzük. Pont!” – mondta az előző felvételen Oroján.

Az új felvételen egy másik hang, ami nagyon hasonlít Ujvári Imrének, Tiszafüred jelenlegi polgármesterének a hangjára, arról beszél, hogy:

Egy félig jegyzői funkciót vagy munkakört tölt be, de közben ő politizál. Tehát nem is értem, döntse el, mit is szeretne, és akkor hagyjuk dolgozni, mondjátok mindketten, hogy kiváló szakember. De akkor miért nem végzi a munkáját?

Amire valaki, akit az Egri Ügyek Orojánként azonosít, azt válaszolja, hogy:

Mondjon le akkor Tiszafüreden! Az nektek elfogadható, hogy azt kérjük tőle, hogy ott mondjon le?

Ezután az első megszólaló kifejti, hogy Spisák feltehetően attól fél, hogy bántani fogják a családját, pedig ő – a megszólaló – tanúk előtt is ígéretet tenne rá, hogy semmi hátrány nem fogja érni Spisákot, ha Spisák hajlandó bejelenteni a lemondását. Ezután jön csak a felvétel pikáns része, ugyanis a beszélő áttér arra, hogy 

ha csak pénz kérdése a dolog, akkor ők hajlandóak lennének egy pályázat vagy egy megbízási szerződés formájában kárpótolni Spisákot.

„Mert ha az anyagi oka számít, akkor még az sincs ellenemre, hogy kapjon valamit egy pályázatban, például egy megbízási szerződéssel vagy valamivel. Ebből láthatjátok, hogy nem az a célunk, hogy őt ellehetetlenítsük“ – mondja a felvételen a tanácskozás egyik résztvevője.

Untitled-9

Fotó: Oroján Sándor / Facebook

Úgy tűnik, hogy nem sikerült megegyezni Spikákkal, ugyanis idén ő is indul Tiszafüred polgármesteri posztjáért, a fideszes Ujvári Imrével szemben. Az ügy háttere: 2012-ben megromlott a viszony a település jegyzője, Spisák György, valamint a városi közgyűlés, többségben lévő fideszes képviselői között. A képviselő-testület jogellenesen felmentette a jegyzőt, de Pintér Erika polgármester visszahelyezte. A 2014-es önkormányzati választásokon a Fidesz jelöltje, Ujvári Imre lett Tiszafüred polgármestere, aki két hét múlva felmentette Spisákot. Csakhogy mindezt törvénytelenül tette, emiatt a bíróság végül mintegy 7 millió forintot ítélt meg a kirúgott jegyzőnek. 

fecsego.eu/index.hu

Une autre fuite d’enregistrement vocal: un soumissionnaire paierait pour le notaire problématique au Fidesz local
9 octobre 2019 | Messages | europarl.europa.eu/news/fr, europarl.hu, nouvelles de Chatter
Zed

Récemment, Sándor Oroján, vice-président exécutif de l’organisation Fidesz à Eger, a publié une vidéo sur le rôle du notaire de Tiszafüred, György Spisák, qui avait été illégalement licencié et avait joué un rôle politique de plus dans sa vie. pour le recyclage
Dans un enregistrement divulgué, un Fidesz parle de la nature du NER
Dans un enregistrement divulgué, un Fidesz parle de la nature du NER

“Nous voudrions enterrer le fossé qui pourrait être traîné sur cette page, à tout le monde.”

«Si quelqu’un politise et que notre adversaire est dans la politique, dans l’espace politique, nous ne lui parlons pas, nous n’essayons pas de convaincre, nous le battons. D’accord! Dit Oroján dans l’enregistrement précédent.

Dans le nouvel enregistrement, une autre voix, très similaire à Imre Ujvári, l’actuel maire de Tiszafüred, déclare:

Il est semi-employé ou employé, mais il politise. Je ne comprends donc pas, décidez ce que vous voulez, puis laissez-le fonctionner, vous êtes tous deux d'excellents professionnels. Mais pourquoi ne fais-tu pas ton travail?

Ce que quiconque a identifié comme l’Eger of Organs répond:

Alors, abandonnez Tiszafured! Est-ce que c'est acceptable pour vous de lui demander d'abandonner là-bas?

Le premier orateur explique ensuite que Spisak craindra probablement de faire du mal à sa famille, même s’il promettrait, avant que les témoins ne s’expriment, qu’il ne présenterait aucun inconvénient à Spisak s’il refusait d’annoncer sa démission. Ensuite vient seulement la partie épicée de l’enregistrement lorsque le haut-parleur bascule sur

s’il s’agissait simplement d’une question d’argent, ils seraient disposés à indemniser Spiska sous la forme d’un appel d’offres ou d’un contrat d’agence.

«Parce que si votre raison financière compte, vous n’êtes même pas d’humeur à obtenir quelque chose dans un appel d’offres, tel qu’un contrat d’agence ou autre. Cela montre que notre intention n’est pas de le disqualifier », déclare un participant à l’enregistrement.
Untitled-9

Photo: Sándor Oroján / Facebook

Il semble qu’il n’ait pas été en mesure de parvenir à un accord avec Spika, également candidat à la mairie de Tiszafüred cette année contre Imre Ujvári du Fidesz. Contexte: En 2012, les relations entre le notaire de la colonie, György Spisák, et la majorité des représentants du conseil municipal du Fidesz se sont détériorées. Le greffier a licencié illégalement le greffier, mais le maire Erika Pintér l’a réintégrée. Aux élections locales de 2014, le candidat du Fidesz, Imre Ujvári, est devenu maire de Tiszafüred, qui a libéré Spisák deux semaines plus tard. Cependant, il a fait tout cela illégalement, ce qui a abouti à ce que le tribunal accorde au greffier limogé environ 7 millions de dollars.

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 72 megnézve, 1 alkalommal mai nap |