< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Közélet / Blog article: Itt a 444 kétheti hírlevele azokkal az anyagainkkal, amelyekre különösen büszkék vagyunk, és amelyek elkészítésében a te támogatásod is nagy segítségünkre volt.

| Mobile | RSS

Itt a 444 kétheti hírlevele azokkal az anyagainkkal, amelyekre különösen büszkék vagyunk, és amelyek elkészítésében a te támogatásod is nagy segítségünkre volt.



Itt mindent megtudsz az aktuális támogatási lehetőségekről.

Látjuk az olvasottságunkat, tudjuk, hogy mindenkit csak Borkai úr bulija érdekel, de mi mégis inkább arra vagyunk most büszkék, hogy Strasbourgban kimondták, jogsértő kitiltatni az újságírókat a menekülttáborokból. Az ügyet az akkor még nem 444-es Szurovecz Illés indította, aki az utóbbi hetekben két erős anyagot is szállított nekünk. Egyet arról, hogy az ország egyik legreménytelenebb szegénytelepén már szinte víz sincs, egyet pedig arról, hogy milyen nehéz elhelyezkednie még a képzett cigányoknak is.

Vasárnap már megint választunk, és nyilván Budapest a legnagyobb falat és a legizgalmasabb meccs. Haszán Zoltán két alapos cikkben szedte össze, mi történt a fővárosban az elmúlt öt évben. Már azon kívül, hogy a kerületi önkormányzatok százezres bírságokkal fenyegetnek piti ügyekért:

  1. Tarlós végtelen háborújában Budapest veszett el.
  2. Orbán szárnyakat ígért a korgó gyomrú Budapestnek, aztán inkább a további éheztetés mellett döntött.

A Tarlós-Karácsony párharc végeredményét a jelenlegi állás szerint nem lehet biztosra tippelni, de egy dolgot azért leszögezhetünk: az állami tévé ebben a kampányban is szemérmetlenül tolta a Fideszt.

Budapest az a város, ahol szinte minden kerületben van krumpliosztás, helyenként egyenesen Erdélyből hozatott pityókával, és olyan városi dzsungelt adtak át a kampány hajrájában az Arany János utcánál, hogy Szily László tényleg csak a legkeményebb erdőjáróknak javasolja a megközelítését. De egyáltalán nem csak a fővárosra figyeltünk. Ács Dániel és Herczeg Márk például olyan alaposan elemezték ki a vidéki kampányokat, hogy az szinte fáj

Magyar szempontból az utóbbi hetek legfontosabb külpolitika híre Trócsányi László biztosjelölt brüsszeli visszadobása volt. A B-opció Várhelyi Olivér portréját Magyari Péter írta meg. A világ viszont jobban figyelt Donald Trump füstölgő puskacsövére, aminek rezdüléseit Király András követte. Az amerikai elnök vesztére szügyig gyalolgolt az ukrán belpolitika mocsarába, az igazságügyi minisztere váratlanul Olaszországban kezdett kavarni, két amerikai csúcsdiplomata pedig az ukrán elnök szájába próbálta adni Trump vádjait.

Már megint készítettünk egy Bödöcs Tibor-interjút, és már megint mindenki berúgott a végére. És megnéztünk két filmet is. A FOMO-t, ami nem tetszett, és az Isten kegyelmébőlt, ami az áldozatok felől közelíti meg a katolikus egyházat megrázó gyermekmolesztálási botrányokat.

Az ilyen alapos anyagok elkészítéséhez kértük és kérjük továbbra is a támogatásodat. 

És még egyszer köszönjük, hogy velünk vagy!
 
a 444 szerkesztősége

Leave a Reply 148 megnézve, 1 alkalommal mai nap |