< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Kitálalt a magyar eszkortlány: ilyenek a titkos szexpartik a híres politikusokkal és a futballsztárokkal

| Mobile | RSS

Kitálalt a magyar eszkortlány: ilyenek a titkos szexpartik a híres politikusokkal és a futballsztárokkal

Fiatal eszkortlányok szerint a Premier League labdarúgói titkos szexpartikra járnak /Fotó: iStock

Fiatal eszkortlányok szerint a Premier League labdarúgói titkos szexpartikra járnak /Fotó: iStock

Meghökkentő dologról számolt egy magyar születésű eszkortlány, aki azt állítja, hogy titkos szexpartikon politikusokkal, hollywoodi sztárokkal és focistákkal, így az angol élvonal (Premier League) labdarúgóival is szokott szexelni.Hirdetés

A Premier League labdarúgó-sztárjai, illetve egyes gazdag és híres emberek rendszeresen részt vesznek titkos szexpartikon különböző exkluzív helyszíneken – írja a Daily Star. Egy elit eszkortügynökség, a Cinderella Escorts például a németországi Park Castle nevű fényűző rezidencián szokott titokban szexpartikat rendezni, ahol a gyönyörű nők szabadon élvezhetik különböző hírességek társaságát – és fordítva.

A Park Castle egyébként egy olyan szaunaklub is egyben, ami kifejezetten erotikus eseményekre szakosodott. Luxusmedence, és jakuzzi is a párok rendelkezésére áll, továbbá hangulatvilágítás dobja fel a rezidencia egész területét, így a szabad ég alatt is lehet romantikázni. Hogy mi is történik pontosan a Park Castle-höz hasonló helyeken, arról egy Anastasia nevű eszkortlány beszélt, aki azt állítja: a Premier League egyik házas labdarúgójával nyolc hónapon át tartó viszonya volt. Mint azt a 23 éves lány elmondta, a focistát pont egy olyan londoni helyen ismerte meg, mint a Park Castle.

Anastasia elmondása szerint azok, akik megjelennek ezeken az eseményeken, gyakran Sugar Baby-ket keresnek szexpartnerükként. A fiatal lány, aki egyébként Magyarországon született, egy igen népszerű eszkortlánynak számít a Cinderella nevű eszkortügynökségnél, ami gyakran rendez ilyen szexpartikat. Anastasia azt állítja: a legőrültebb dolog, amibe valaha belement egy ilyen szexpartin, az az volt, amikor egy felcsatolhatós műpéniszt is használt a légyott során.

“Imádok sikeres emberekkel találkozni ezekkel a partikon: politikusokkal, focistákkal és hollywoodi sztárokkal is” – mondta a magyar születésű lány. Hozzá hasonlóan egy Ksenia nevű eszkortlány, akinek társaságáért 2000 fontot, vagyis nagyjából 773 ezer forintot kell fizetni óránként, azt állítja: egyszer egy egész focicsapat megjelent egy ilyen szexpartin a mérkőzésen aratott nagy győzelmük után.

fecsego.eu/Blikk.hi

Leave a Reply 112 megnézve, 1 alkalommal mai nap |