< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Ember még nem mondott olyan köszönőbeszédet egy díjátadón, mint Szakács Árpád

| Mobile | RSS

Ember még nem mondott olyan köszönőbeszédet egy díjátadón, mint Szakács Árpád

Herczeg Márk

Szakács Árpád, a MediaWorks Hungary Zrt. központi nyomtatott szerkesztőségének főszerkesztője kapta a Lovas István Társaság által megalapított, első alkalommal kiosztott Lovas István-sajtódíjat a budai Szent Margit Gimnázium dísztermében. Mint írtuk, Szakács a köszönőbeszédében váratlanul nekiesett a „10 milliárdokkal megtámogatott, kínosan amatőr” kormánypárti művészeknek.

Azóta viszont kikerült a teljes videó a 17 perces beszédről, amiről okkal állíthatjuk, hogy a maga műfajában páratlan. A kultúr-atomháborút vezető újságíró ugyanis a beszédében nem köszönetet mondott, esetleg viccelődött, hanem 

olyan apokaliptikus víziót festett fel, ami Kövér Lászlónak is becsületére vált volna.

fideszes kultúrharc Lancelotja, a teljes megyei laphálózat szerkesztője a következő gondolatokat címezte a miniszterelnöknek:

„A liberalizmus, a nácizmus, a kommunizmus és az ebből kinövő baloldal egy és ugyanaz. Ezek mind ugyanazok.”

„Az emberkísérleti ideáik alapján az irigységre épülő gyűlölet talaján meg akarják alkotni az ateista, materialista, semmihez nem kötődő, irányítható tömegmasszát. Mert ez a balliberális világkép: új embert alkotni, Isten helyett istent játszani, sötétséget tartani a fény elé.”

„Még 1938-ban Szabó Dezső azért írt levelet a miniszterelnöknek, mert látta, érezte az újabb kataklizmát. (…) Most pedig, 2019-ben nemcsak fájdalmasan aktuálisak ezek a szavak, hanem reálisak is, ez maga a valóság.”

„Most pedig a bolsevik eszme ismét a visszatérésre, a hatalomra készül. Itt állnak a kapuban, pontosan úgy, ahogy 1918-ban és 1919-ben. Ezek ugyanazok. Ugyanazok a módszereik is.”

„Ezek ott vannak már a Parlamentben, ugyanazok a kisnyilasok, ugyanazok a bolsevikok, csak még nem bőrdzsekiben mennek be az Országgyűlésbe. De már kivették a naftalinból a kabátot, ott van felakasztva a nappalijukban, a nagypapa fotója alatt. Ezek ma a Parlamentben ugyanazok, akik százezrével vitték a magyar édesapákat és édesanyákat a Gulagra elpusztítani. Ezek ugyanazok, akik kisgyerekes családokat télvíz idején kitelepítettek a Hortobágyra egy disznóólba. Ezek ugyanazok, akik megvárták, hogy Mansfeld Péter betöltse a 18. életévét, majd felakasztották.”

„A többség polgári mentalitásába ma sem fér bele az, hogy ezek képesek arra, amire az elődeik vetemedtek. Pedig ezek sokkal többre képesek. Aki ma bízik az európai jogrendben, aki azt hiszi, hogy majd Európa meg fogja védeni ezeknek a terrorjától, azok vigyázó szemeiket továbbra is Párizsra vessék. A globális elit kormányfője, a Macron elleni tüntetéseken eddig 11 ember halt meg, ha 11 ezer lenne, önök ugyanúgy nem tudnának róla, és az EU-jog minden gond nélkül legalizálná, mint ahogyan befogadja a náci szellemiségű Beneš-dekrétumokat is.”

„A mindent uraló globális tudatipar, a Facebook, a Google, az Instagram és mások által uralt közgondolkodás megspórolja számukra a vért, ma már nem a guillotine alól kihulló fejeket gyűjtik a kosárba, hanem a lelkeket. A halálkultusz lélekkufár sakálai terelik az emberkísérleti laboratóriumba a népeket, a mai nácik, a liberálisok új fajelméletet hirdettek, az LMBTQ, a gender, a homoszexualitás egyvelegéből egy új darwinizmus bontakozik ki, az aberráció, a szellemi sötétség végtelen megnyilvánulási formái lassan felhőként fedik el a normalitás egét.”

„Magyarországon ma a balliberális világkép programkísérlete zajlik, ezt segíti a kultúra minden területe, a film, a képzőművészet, a könyvkiadás, könyvterjesztés, előadóművészet, a vizuális kultúrák, a színház, a zene, a fesztiválok keretében, egyszóval minden területen naponta sulykolják a migrációt, a gender- és homoszexuális és egyéb másságpropagandát, kőkemény módszerekkel készítik elő a kereszténység, a maradék nemzeti tudatunk és gondolkodásunk megsemmisítését, mindezt majdnem teljes egészében a magyar állam finanszírozásával.”

„Miközben a másik oldal forradalmi narratívában él, addig a saját, tízmilliárdokkal megtámogatott köreink a legjobb esetben is minden hatás nélküli, kínosan amatőr látszatcselekvéssel próbálják elfedni a semmittevést. Ezeknek az elmaradt csatáknak az eredménye, hogy a magyar jobboldal kulturális izomsorvadásban szenved.”

„Nem értik, hogy a másik oldal ezen keresztül kommunikál a hazai és a globális emberkísérleti hálózatrendszerekkel, ideológiákkal, nem értik, hogy ezek a társadalmat akarják átformálni, nekik a pozíció, az csak egy eszköz, ezek a magyar ember gondolkodását szeretnék megváltoztatni, fanatikusan hisznek az igazukban, fanatikusan hirdetik a globális világ emberkísérleti programját, egy lelki töltetű, messianisztikus, világképért küzdenek, a harcot küldetésnek érzik, a helyzetet háborúnak fogják fel, a gesztust pedig gyengeségnek. Érzelemre rezonáló kommunikációt folytatnak, megteremtették a világlátás monopóliumát a fiatal korosztály körében, megteremtették az új proletariátust.”

Boldog István fideszes országgyűlési képviselő, aki egyébként a szélsőjobboldali Vadhajtások cikkeit is szívesen megosztja, a beszédről azt posztolta:

„Nagyon igaza van Szakács Árpádnak! Ajánlom e beszédet minden nemzetét szerető magyar ember figyelmébe!”

Szakács Árpádtól nem újak ezek a gondolatok, bár ilyen hosszan és töményen még nem fogalmazta meg a világképét. Tavaly Bayer Zsolt vendégeként árulta el, hogy szerinte a háttérhatalom célja az, hogy az embereket úgy tudják majd tartani, mint a disznókat az ólban.

A keresztény kultúrát a feltámadásig védő Szakács Árpád egyébként a jelek szerint nagy rajongója a Morbid Angel nevű amerikai death metal együttesnek, aminek a fő témái a sátánizmus, az okkultizmus és a keresztényellenesség.

Támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Leave a Reply 130 megnézve, 1 alkalommal mai nap |