< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Erőszak Késes támadás Hollandiában, Hágában is((Geweld Late mishandeling in Nederland, Den Haag

| Mobile | RSS

Erőszak Késes támadás Hollandiában, Hágában is((Geweld Late mishandeling in Nederland, Den Haag

Sőt Londonban is.

Késes támadás történt a hollandiai Hágában is, legkevesebb három ember megsebesült egy, a Black Friday idején a szokásosnál is forgalmas bevásárlóutcán, az egyik lévő üzletben.

A környéket a rendőrök lezárták, úgy tudni, egy 45-50 év közötti, sálat és szürke melegítőt viselő férfit keresnek nagy erőkkel.

Sem a sebesültek állapotáról, sem az elkövető indítékáról nincsenek hírek – tudósította az EuroNews.

Egyelőre azt sem tudni, hogy terrortámadásként kezelik-e az esetet a hatóságok, melyek megkérték a szemtanúkat, hogy akinek van videofelvétele a történtekről, azt haladéktalanul adja át nekik.

fecsego.eu/ma.hu

Geweld Late mishandeling in Nederland, Den Haag

30 november 2019 | Berichten | epbudapest@europarl.europa.eu, EU Press Room, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chatter news

Zelfs in Londen.

Een vertraagde aanval vond ook plaats in Den Haag, Nederland, waarbij minstens drie mensen gewond raakten in een winkel in een van de drukste winkelstraten op Black Friday.

Het gebied werd afgesloten door de politie, van wie bekend is dat hij op zoek is naar een man tussen de 45 en 50 jaar oud die een sjaal en grijze trui draagt.

Er is geen nieuws over de toestand van de gewonden of het motief van de dader, meldde EuroNews.

Vooralsnog is niet bekend of de autoriteiten de zaak behandelen als een terroristische aanslag, die ooggetuigen heeft gevraagd om hen onverwijld een video van het incident te bezorgen.

fecsego.eu/ma.hu

Leave a Reply 101 megnézve, 1 alkalommal mai nap |