< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Közélet / Blog article: Feljelentéssel fenyegette meg a Hír TV-t a DK frakciószóvivője és mindenki mást is

| Mobile | RSS

Feljelentéssel fenyegette meg a Hír TV-t a DK frakciószóvivője és mindenki mást is

2019.12.01.

Mi voltunk azok akik a Vadhajtások hasábjain, lebuktattuk az “ördög ügyvédjét, amit másnap a PestiSrácok.hu gyönyörűen részletesen leírt. Ezután az Informátor stábja megtalálta azt az embert, aki egyértelműsítette, hogy a Degenerált Koalíció áll az ügy mögött. Most perelnek mindenkit. Alább a Hír TV beszámolója.

Megfenyegette a Hír TV-t a DK frakciószóvivője. Gréczy Zsolt rendőrségi feljelentést helyezett kilátásba, amikor azzal szembesítettük, hogy egy férfi rendőrségi tanúvallomásban állította, hogy a Demokratikus Koalíció érintett lehet a Borkai-ügyben. Az Informátor című oknyomozó műsorunknak a vallomását megerősítette a férfi, írja a Hír TV.

Puska Péter, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd barátja az Informátor stábjának arról beszélt, hogy őt kereste meg először a volt DK-s, válogatott labdarúgó Póczik József a Borkai Zsoltról készült felvételekkel. Puska azt mondta: a képeket Póczikék juttatták el a Demokratikus Koalícióhoz.

Póczik József korábban tagadta, hogy pénzt kért volna Borkaitól a felvételekért, a rendőrség viszont nyomozást indított ellene zsarolás miatt, az eljárásban tanúként meghallgatták Puska Pétert is. Az üggyel kapcsolatban megkérdeztük a DK frakciószóvivőjét is, aki hazugsággal vádolta meg Puskát és rendőrségi feljelentéssel fenyegetőzött.

EZ AZ ÚR ORBÁN VIKTOR KÖZVETLEN KÖRNYEZETÉBE TARTOZIK. JELENLEG AZ LESZ AZ ELJÁRÁS ELLENE, HOGY BEPERELJÜK ÉS MINDAZOKAT, AKIK EZEKET A RÁGALMAKAT, AMIKET Ő MEGFOGALMAZOTT, VAGY A HÍR TV MEGFOGALMAZOTT, EZEKET TERJESZTI, AZOKAT IS BE FOGJUK PERELNI

– jelentette ki Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője.

Az Informátor birtokába került az a tanúvallomás is, amely azt bizonyítja, hogy a Demokratikus Koalíció birtokában volt a Borkai-videó, már az ügy kirobbanása előtt.

Forrás: Hír TV

forrás:vadhajtások.hu

Leave a Reply 139 megnézve, 1 alkalommal mai nap |