< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Baksi komment amit érdemes elolvasni..

| Mobile | RSS

Baksi komment amit érdemes elolvasni..

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Önnek igaza volt. Mi voltunk magával a szemetek, és tudja miért,  a Kovács Gabi beszélt le bennünket, cigányokat. Azt hazudta, hogy maga lebontatja a cigánytelepet. Mi buta cigányok meg hittünk Kovácsnak. Sajnáljuk sokan már hogy becumiztatott  bennünket cigányokat a  Kovács a jogász úr. Becsaptuk magát, kár volt mert Kovácsnak ez volt a célja, amivel megegyeztek Búzával, aki remegett magától, hogy kiderülnek a visszaélései. A jegyző Kovács zsebében van. Hiteltelen és Búza törvénysértéseit védelmezi. Kétszínű és gyáva. A boltját kellene ellenőriztetni… akit dolgoztat azok nincsenek bejelentve.

Bocsásson meg nekünk buta cigányoknak. Ne engedje el a kezünket. Emlékszik Kovács Gáborral verette szét Búza az is cigány a cigányönkormányzatot. Mi cigányok nem  vagyunk alkalmasak cigányvezetőnek. Képzetlenek, buták és nagy pofájúak vagyunk. Igaza van eladtuk magunkat a magyarokkal együtt egy tányér bablevesért, ingyen bálokért

XXX

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |