< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Felmosták a padlót a Fidesszel – tételesen megcáfolta a kormányolda hazugságait a Párbeszéd

| Mobile | RSS

Felmosták a padlót a Fidesszel – tételesen megcáfolta a kormányolda hazugságait a Párbeszéd


2019. 12. 18.

Forrás: Magyar Nemzet, Fotó: Kovács Attila

Tégy a kormánypropaganda ellen:

A Fidesz-KDNP tudatosan hírhamisító, vagy a magyar nyelven elmondottak jelentését értelmezni képtelen politikusai kedvéért rögzítsük: Burány Sándor éppen arról beszélt a Törvényalkotási Bizottság ülésén, hogy elfogadhatatlan volt Hende Csaba felszólalása, amelyben a színházigazgatók kinevezése esetében a pártállami vétójogot “együttműködési kényszernek” nevezte.

Burány Sándor rámutatott: a hatalommal való visszaélés éppúgy erőszak, ahogy erőszak a nők sz@xuális zaklatása, történjen az a Fidesznek kedves vagy kevésbé kedves színházakban, vagy ahogy erőszak a gyerekek és fiatalok papok által elkövetett zaklatása is.

A Párbeszéd elítéli a zaklatás és a sz@xuális erőszak minden formáját, és elítéljük azt is, hogy a Fidesz erről a témáról is a pártpropaganda logikája szerint kommunikál.

Elítéljük például Kósa Lajost, aki szerint az anális bántalmazás nem számít zaklatásnak.  Elítéljük azt is, hogy a Fidesz még mindig a vakkomondoros nőverő, Balogh József pártjaként viselkedik: az ellenzékieket mocskolja hazugságokkal ahelyett, hogy megvédené a családon belüli erőszak áldozatait, a nőket és gyerekeket.

A Fidesznek akkor lesz bármiféle erkölcsi alapja a nők elleni erőszakról nyilatkozni, ha majd ratifikálták az Isztambuli Egyezményt.
Végül egy érdekesség, hogy a szövegkörnyezetéből kiragadott vágott videót az Origónak azonnal, Burány Sándor képviselőnek viszont jogos, hivatalos kérésére Hende Csaba napok óta nem adja ki az elektronikus jegyzőkönyvet, hatalmukkal visszaélve tartják vissza a bizonyítékot.

fecsego.eu/BalraMagyar.hu

Leave a Reply 59 megnézve, 1 alkalommal mai nap |