< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Lázár: Változásra van szükség a Fideszben((Lazarus: Ve Fidesz je nutná změna

| Mobile | RSS

Lázár: Változásra van szükség a Fideszben((Lazarus: Ve Fidesz je nutná změna

FT

FT

A független újságírás olyan olvasókat jelent, akiknek számít a munkánk. Támogass te is!

Éves összegzést tartott Lázár János a hódmezővásárhelyi Rádió 7 nevű adó műsorában. A térség országgyűlési képviselője elsősorban helyi kérdésekről mondta el a véleményét, például hogy nem tragédia szerinte, hogy veszítettek Hódmezővásárhelyen, sok sikert kívánt az új vezetésnek, majd megjegyezte, hogy a városházán “többségben vannak azok, akiknek fogalmuk sincs merre menjen tovább a város”. 

D  TT20190702040

Fotó: Kovács Attila / MTI

A Vasarhely24.hu beszámolója szerint az előző Orbán-kormány Miniszterelnökséget vezető minisztere röviden kitért az országos helyzetre is. Szerinte ki kell mondani, hogy a Fidesz elvesztette az önkormányzati választásokat, változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában is – mondta. 

A politikus szerint a fiatalok felé kell fordulni, a következő választásra ugyanis 500 ezer új szavazó lesz az országban. Arról, hogy a Fideszben és környékén egyre többen mondják, hogy a párt kezdi elveszíteni a hangot a fiatalokkal, itt írtunk bővebben. A politikus arról is beszélt, hogy a Fidesz akkor juthat sikerre 2022-ben, ha meghallja az emberek problémáit. 

fecsego.eu/index.hu

Lazarus: Ve Fidesz je nutná změna

  1. prosince 2019 | Příspěvky | Není kategorizováno

Nezávislá žurnalistika znamená čtenáře, kteří počítají s naší prací. Podpořte vás také!

János Lázár každoročně shrnul program Rádia 7 v Hódmezővásárhely. Regionální poslanec uvedl, že jeho názory se týkaly především místních otázek, jako je tragédie prohry s Hódmezővásárhely, přeje si nový úspěch vedení a poznamenal, že „v radnici je většina, která nemá tušení, kam jít“.
D TT20190702040

Foto: Attila Kovács / MTI

Podle Vasarhely24.com se ministr předchozí vlády Orbána, který vede úřad předsedy vlády, stručně zabýval i národní situací. Podle jeho názoru Fidesz ztratil volby do místní samosprávy a ve straně a její komunikaci jsou nutné změny, řekl.

Politik říká, že se musí obrátit na mladé, s 500 000 novými voliči v zemi pro příští volby. Psali jsme více o rostoucím počtu lidí v okolí Fidesz a říkali, že strana začíná ztrácet hlas s mladými lidmi. Politik také řekl, že Fidesz může uspět v roce 2022, pokud uslyší problémy lidí.

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 106 megnézve, 1 alkalommal mai nap |