< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: 250 tábla ajándékcsokit kaptak a szegedi gyerekklinika betegei

| Mobile | RSS

250 tábla ajándékcsokit kaptak a szegedi gyerekklinika betegei

Az édességek a Cityrocks Hungary szegedi karácsonyi koncertjén gyűltek össze.



Karácsonyi varieté címmel rendezett bulit a CityRocks Hungary múlt csütörtökön a Szeged Városi Rock Klubban. A szervezőcsapat tavaly tavasszal a SzegedRocks elnevezésű rendezvénnyel vált ismertté, ahol egyszerre több száz zenész játszott a Dóm téren külföldi és magyar dalokat. Az eseményről akkor egy látványos videó is készült, még Billy Idol Facebook-oldalára is felkerültek, azóta pedig már Kecskeméten is szerveztek hasonló megmozdulást, amiket a terveik szerint a jövőben számos nagyvárosba elvisznek, a kecskeméti buli előzményeként pedig idén nyáron egy kamion platójáról zenélték körbe Szegedet. Szóval alapvetően látványos közösségi zenei élményeket szerveznek, most viszont úgy döntöttek, ők is beszállnak a karácsonyi jótékonysági akciók sorába valamivel, így találták ki az adománykoncert ötletét, amire egy tábla csoki volt a belépő.

Az összegyűlt édességeket a CityRocks a szegedi gyermekklinika kis betegeinek ajánlotta fel, a csokikat a koncert házigazdája, a Cityrocks „kabalafigurája”, Sintér Doktor vitte el nekik. 

A zenés est egyik számáról videoklip is készült, amit a CityRocks a terveik szerint hamarosan be is mutat majd.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! 

Leave a Reply 99 megnézve, 1 alkalommal mai nap |