< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Ezt látni kell: Magyarország legnépszerűbb új generációs humoristája újra parodizálta Áder Jánost (+videó)

| Mobile | RSS

Ezt látni kell: Magyarország legnépszerűbb új generációs humoristája újra parodizálta Áder Jánost (+videó)

2019. december 31. | hozzászólás | Közélet

2019.12.31.

Nem először parodizálja Bödőcs Tibor Áder János köztársasági elnököt új év alkalmából. Bár az első paródia 2017-ben készült első hallgatásra az ember azt gondolhatná, hogy a felvétel mostani, de a legszomorúbb benne, hogy nem. Azonban most 2019-ben sem maradunk Áder paródia nélkül.

Egy jó paródia ismérve, hogy kiállja az idő próbáját. Talán nem véletlenül tartják Bödőcs Tibort korunk egyik legjobb parodistájának. Nem elég ugyanis viccesnek lenni, akkor talál be igazán egy paródia, ha az a görbetükör segítségével rávilágít a valóságra is.

2019-ben sem maradunk Áder paródia nélkül, legújabb videójában Áder János Ibizán bulizik. Ezzel utalva Orbán osztrák haverjának kínos videójára és az azutáni bukására.

Új, 2019-es Bödöcs- paródia

Az alábbi Áder paródia pedig 2017-ben készült, az hogy Áder ebben az évben sem szólalt meg az égvilágon semmi olyan kérdésben, ami az emberek hétköznapi életét vastagon érintette, egyszerűen örökzöldé tette ezt a felvételt, ezért íme:

Aki esetleg nem ismerné Bödőcs Tibort, annak elmondom, hogy annak ellenére, hogy még csak 36 éves de 28 évesen már megkapta a Karinthy-gyűrűt. 2004-ben csatlakozott a Dumaszínházhoz, és még abban az évben állandó kerettagja lett a Rádiókabarénak. Az országos ismertséget a 2005-ös Esti Showder szereplés hozta meg számára.

Az ezt követően indult Showder Klub országos siker lett, az első néhány évben jól tartotta magát a nézettségi versenyben. Miként a Dumaszínház többi humoristája, Bödőcs Tibor is országos népszerűségnek örvendhetett, ezzel pedig a Dumaszínház egyik legtöbb fellépést kapó humoristája lett.

Mai is a hazai stand up humor egyik meghatározó alakja, a szilveszteri Rádiókabarék állandó utolsó fellépőjévé nőtte ki magát, ez korábban Hofi Géza helye volt.

Ha neked is tetszik Bödőcstől  Áder legújabb paródiája, oszd meg ezt a posztot, hogy mások is tudjanak egyet rajta nevetni.

fecsego.eu/HírHugó

Leave a Reply 798 megnézve, 2 alkalommal mai nap |