< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: DK: A Fidesz azonnal nyilatkozzon a döglött patkányról és kérjenek bocsánatot Niedermüllertől

| Mobile | RSS

DK: A Fidesz azonnal nyilatkozzon a döglött patkányról és kérjenek bocsánatot Niedermüllertől


Kerner Zsolt

Kerner Zsoltújságíró.

Ma reggel plátok jelentek meg Budapesten a mai fideszes tüntetés felhívásával, amelyen patkányként ábrázolják Niedermüller Pétert, Erzsébetváros nagy többséggel megválasztott polgármesterét. Ez a hergelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy a szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Mozgalom egy döglött patkányt küldött “ajándékba” Niedermüller Péternek. A jobboldal ezzel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt, ezek a tettek a legrémisztőbb és legszomorúbb történelmi időket idézik.

A Fidesz mindeközben buszokkal utaztatja vidékről a tüntetőket Budapestre, mert félnek. Félnek attól, hogy elveszítik a hatalmukat, és ezért a fenyegetéstől, sőt, az állatkínzástól sem riadnak vissza. A DK követeli, hogy a Fidesz azonnal nyilatkozzon az undorító akcióról, az elkövetők és a tüntetés szervezői pedig kérjenek bocsánatot Niedermüller Pétertől és Erzsébetváros lakóitól.

– közölte a Demokratikus Koalíció arra reagálva, hogy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy patkány tetemét vitte be a terézvárosi polgármesteri hivatalba. Azt nem tudni, hogy a patkány milyen körülmények között halt meg.

fecsego.eu/hír24

Leave a Reply 1230 megnézve, 1 alkalommal mai nap |