< Böngészés > Főoldal / Közélet, Kultúra / Blog article: Sajtóközlemény//Tandíjat feleznek a leendő kommunikáció szakosok Szegeden

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény//Tandíjat feleznek a leendő kommunikáció szakosok Szegeden

2020. február 3. | hozzászólás | Közélet, Kultúra

Tisztelt Sajtópartnerünk!

Idén is meghirdette Tandíjfelező című kezdeményezését a szegedi Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék: olyan végzős középiskolások kreatív pályázatait várták, akik kommunikáció szakra szeretnének járni 2020 szeptemberétől. A nyertesek első egyetemi félévi önköltségi díjának felét, illetve negyedét a tanszék vállalja át.

A nyerteseket kiválasztották: a legtehetségesebb jelentkezőknek Prof. Dr. Gyenge Zoltán, a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar dékánja adja át az okleveleket február 4-én, kedden 12 órakor a BTK épületében.

Végzős középiskolás diákokat jutalmaz a szegedi Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék „Tandíjfelező” című pályázatán. A tanulók kreatív anyagokkal jelentkezhettek a megmérettetésre, melyek közül a legjobbakat választotta ki a szakmai zsűri.

A győztesek díja nem csekély: első egyetemi félévük önköltségi díjának felét, illetve negyedét a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék vállalja át. Mivel a társadalomtudományok területén jelentősen lecsökkent az államilag finanszírozott helyek száma, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék segíteni szeretné a szak iránt érdeklődő hallgatókat, így 2015 óta minden évben tandíjcsökkentéssel segítik a legtehetségesebb leendő kommunikáció szakosokat.

További információ: http://www.sztekomm.hu/tandijfelezo2020/

A nyertesek elismerő okleveleinek átadására február 4-én, kedden 12 órakor kerül sor a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Dékáni Hivatalában (Szeged, Egyetem u. 2., 2. emelet).

Az okleveleket átadja: Prof. Dr. Gyenge Zoltán, a Bölcsészettudományi Kar dékánja.

A sajtónyilvános eseményre tisztelettel várjuk az újságíró kollégákat!

Tisztelettel:

SZTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék

Szeged, Egyetem u. 2.

sztekomm.sajto@gmail.com

+36 20 532 0664

Leave a Reply 325 megnézve, 1 alkalommal mai nap |