< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Évek óta nem fizet gyerektartást Damu Roland, most körözést adhatnak ki ellene

| Mobile | RSS

Évek óta nem fizet gyerektartást Damu Roland, most körözést adhatnak ki ellene

168 óra

2020. február 5.

SZERZŐ: 168 ÓRA

Ha nem találja meg a nyomozó hatóság heteken belül, körözést is kiadhatnak Damu Roland (45) ellen. A színészt a sógornője jelentette fel a tartásdíj megfizetésének elmulasztása miatt, ami bűncselekménynek számít – írja a Blikk.

A börtönviselt színész a feleségét öt hónapos terhesen hagyta el. Az anya alkoholbetegsége miatt a kislányt sógornője, Katalin neveli, mert

egyik vér szerinti szülőt sem találta alkalmasnak erre a gyámhatóság.

Damu Roland egy évig fizetett havi 40 ezer forint gyerektartást és látogatta a kis Maját, majd 2016 karácsonyától minden kapcsolatot megszakított a családdal. Több mint 3 éve nem látta a gyermekét, és a később megítélt tartásdíjat sem fizette a sógornőjének, aki ősztől véglegesen a kislány gyámja lett. A rokkantnyugdíjas Katalin a nagymama segítségével a saját kisfia mellett nagy szeretetben neveli az óvodássá cseperedő kislányt.

Az asszony néhány hete megtett feljelentése alapján a rendőrség a tanúk meghallgatását is elkezdte. Damu nem vette át az idézéseket, egyik tárgyaláson sem jelent meg, a bírósági behajtás sem járt eredménnyel. A Blikk úgy tudja, a színész gyakran költözik új albérletbe.

„Maja nem nélkülözik, de egy bábszínház, állatkert vagy strand, kirándulás már nem fér bele. Mivel az édesapának nyolcszáznegyvenezer forint tartásdíj-elmaradása van, feljelentést tettem” – árulta el Katalin, aki úgy tudja, Damunak van bevétele, tehát hozzájárulhatna gyermeke eltartásához.

fecsego.eu/168 ór

Leave a Reply 82 megnézve, 1 alkalommal mai nap |