< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: Nyílt levél//ALFÖLDVÍZ Zrt 5600 Békéscsaba Doboziút 5. Iktatószám:ARV/52-2956/2020 Ügyintézőnk:Ambrusné Bóka Anita

| Mobile | RSS

Nyílt levél//ALFÖLDVÍZ Zrt 5600 Békéscsaba Doboziút 5. Iktatószám:ARV/52-2956/2020 Ügyintézőnk:Ambrusné Bóka Anita

ALFÖLDVÍZ Zrt
5600 Békéscsaba Doboziút 5.

Megkaptam a levelüket! 2020, február 7-én!
Meglepődtem! Sajnálattal vettem tudomásul, hogy már sokadszorra nem válaszolnak a kérdéseinkre! Válaszra sem méltatnak!

Fenyegetőznek! A mai napig nem tudják bizonyítani a vádjaikat! Havonta hétezer liter vizet fizettetnek ki velünk! Ha kiszámolják az napi száz liter vizet jelent! Éves szinten nyolcvannégyezer liter víz!
Számlájukon 229.000 liter víz fogyasztásáról tájékoztatnak bennünket!

Kiszámoljuk, akkor ez lebontva napi 608,333333 liter vízet jelent! Ezt Önöknek kell bizonyítani!!! Gyakorlatilag havi 18, 25 köbmétert jelent! Ergo:18.250 liter víz!

Önök a mai napig nem bizonyították az igazukat (!) fenyegetnek, rágalmaznak, kioktatnak! Nem hajlandók tárgyalni a fogyasztóval!

Továbbra is kérjük a tisztességes vizsgálatot! Mi mindenben a rendelkezésükre állunk!

Meglepődve tapasztaltam, hogy a levelükben Bírósági, Ügyészségi jogszabályokkal ijeszgetnek, mint állampolgárt! Milyen jogon alkalmazzák e-jogszabályokat fenyegetésként felhasználni!

Kérem a tisztességes vizsgálatot, valamint a bizonyítási jegyzőkönyveket, szakemberek véleményét!

Ha valójában “elfolyna” a 313.000 ezer liter víz, a házunk már összedőlt volna

A bizonyítás ténye nem a terheltet jelenti! Ha a bizonyítási eljárásban minimális eltérés mutatkozik meg kell szüntetni az eljárást!

Több esetben kértük a pontossági vizsgálatot a vízórával kapcsolatban, ám süket fülekre találtunk! Ugyanígy jártunk a belső vagy külső meghibásodás ellenőrzés kérésünkel is!

Oláhné Szabó Éva

Oláh István László

a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál az EP média partnere

2020, február 9

Leave a Reply 220 megnézve, 1 alkalommal mai nap |