< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Majd tízmillió forintnyi hamis eurót találtak a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnökénél

| Mobile | RSS

Majd tízmillió forintnyi hamis eurót találtak a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnökénél

Markó FerkóEGYÉB2015. február 11., szerda 14:46 804 6610

Veress Áron, a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnöke

Az Index információi szerint Veress Áron bukott le a Keleti pályaudvaron múlt hét szerdán, amikor egy hamis százeuróst próbált meg beváltani. A pénzváltónak – sajnos az nem derül ki a cikkből, hogy gazdasági bevándorlóról van-e szó – gyanús lett a pénz és szólt a pályaudvaron szolgálatot teljesítő rendőrnek. Veress Áron megpróbált kereket oldani, de elkapták.

Házkutatás során további 30 ezer, vélhetően hamis eurót találtak a lakásán. Veress elismerte a bűncselekményt, állítása szerint „valamilyen tartozás fejében kapta az összeget”. A politikus ügyvédje szerint védence

egy gazdasági bevándorlótól „egy moldáviai férfitól kapta az eurókat.”

Veress Áron többször szerepelt különféle közéleti műsorokban, mint Ukrajna-szakértő, így jók lehetnek a kapcsolatai a térségben.

Életrajza alapján Veress Áron 2003-ban lépett be a Fideszbe, 2007 és 2011 között a Fidesz Ifjúsági Tagozat budapesti elnöke, majd 2011 végétől a Fidesz Ifjúsági Tagozatának országos elnöke lett.

police.hu még múlt héten beszámolt az ügyről, természetesen nevek nélkül. Egy képet is közöltek a lefoglalt pénzről:

fecsego.eu/444.hu

PenzPenzPenz
Leave a Reply 175 megnézve, 1 alkalommal mai nap |