| Mobile | RSS

AlföldiVíz Békéscsaba II.rész

Tegnap -2020, február 11-én 10 óra 30 perckor megérkezett Lukács Ferenc az AlföldiVíz Békéscsaba Zrt-től! Átadott egy fenyitott levelét; amelyben közlik, hogy szűkítik a vízfogyasztást, ha nem fizetem ki az általuk megjelölt összeget!
Békéscsabai Zrt semmilyen levelünkre, megkeresésünkre nem válaszoltak!

Figyelembe sem veszik a kérelmünket, csak szajkózzák a saját erőszakos teóriájuka, fenyegetőznek!
Több vízóra leolvasó, is megállapította, megnézte, hogy a házban lévő csapok el vannak e zárva! Elvoltak zárva! Mégis ment a vízóra!!

Megállapították, az általuk feljavított vízóra “könnyezik”! Ergo:ereszt! Ez azt jelenti:- hiába vannak elzárva a csapok, akkor is folyik a víz!

Lukács Péter szakember is megàllapította, hogy a vízóra lezárt állapotban is folyik. Na már most, a vízóra cserét az AlföldiVíz Zrt Békéscsaba cégnek kell megjavítani!!! – valamint évente ellenőrizni kellene az általuk felszerelt vízórát, és ki kellene állítani jegyzőkönyveket, amelyben leírják az ellenőrzési folyamatokat tételesen!! Ezek a biztonsági ellenőrzések elmaradtak!

Közőlte velem:- biztonság érdekében cseréljem ki a kerticsapot!

Mi nem használjuk, mivel nem termelünk, nem tartunk állatokat, sem lábas jószágot, sem virágok nincsenek, nem locsolunk!

Elmentem Kistelekre a műszaki üzletbe vásároltam egy télicsapot, kértem egy áfás számlát, mellyel tudom bizonyítani a pozítív hozzáállásukat!

Egy vízszerelő szakember hívtam, aki szintén megállapította, hogy az AlföldiVíz Békéscsaba Zrt vízórája rossz! Elzárta a vízórát- mivel kicserélte a télicsapot- s láss csodát továbbra is folyt a víz!!!

Felhívtam a békéscsabai hibabejelentőt s tájékoztattam a fenálló próblémáról!! – majd közölték:- másnap 2020, február 12 – én 7 óra 10 – kor itt lesznek

Ezt a cikket elküldöm Békéscsabai ügyfélszolgálatnak is!!
folytatjuk

2020, február 12 02 óra 18 perc

Leave a Reply 120 megnézve, 1 alkalommal mai nap |