< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Tökéletesen bemutatta Varga Judit igazságügy-miniszter az Orbán-kormány legnagyobb trükkjét

| Mobile | RSS

Tökéletesen bemutatta Varga Judit igazságügy-miniszter az Orbán-kormány legnagyobb trükkjét

Van egy csomó ügy, ami miatt az ember csak vakarja a fejét, hogy akkor most mi is az állítás, mi az igaz, mihez kell igazodni, stb. Hiába mondta a miniszterelnök jó pár évvel ezelőtt, hogy ne azt figyeljék, amit mond, hanem azt, amit tesz. Szeretjük Európát, de folyamatosan Brüsszelezünk, a Nyugat a szövetségesünk, de Kelet felé többet hajbókolunk, minden rendben a sajtószabadsággal, de a nem baráti sajtót semmibe vesszük, rengeteg példa van. 

Varga Judit igazságügyi miniszter

Varga Judit igazságügyi miniszterFotó: Mónus Márton / MTI

Varga Judit igazságügy-miniszter arról híres, hogy vehemensen áll bele a kormánynak fontos ügyekbe, és hát ilyenkor óhatatlanul keletkezhet zavar a rendszerben. Az Azonnali.hu számolt be a miniszter egyik fórumáráról, ahol sikerült egymás után a következőket mondania: 

A jogállamiság terén szerinte a kormány legnagyobb teljesítménye “a jogállamiság folyamatos tiszteletben tartása”. A következő gondolatkörben pedig ezzel totálisan ellentétes szellemiségben arról beszélt, hogy „a munka tisztelete előremutatóbb, mint különböző perek, amik csak a megosztottságot szítják a társadalomban.” Jogállamiság, mi? 

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 74 megnézve, 1 alkalommal mai nap |