< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: IV. Az AlföldVíz Békéscsaba a kabaré szinpadán avagy a kisteleki irodaházuk zengett az állampolgárok panaszaitól

| Mobile | RSS

IV. Az AlföldVíz Békéscsaba a kabaré szinpadán avagy a kisteleki irodaházuk zengett az állampolgárok panaszaitól

IV. Az AlföldVíz Békéscsaba a kabaré szinpadán avagy a kisteleki irodaházuk zengett az állampolgárok panaszaitól

Többen is panaszkodtak a károsultak a gigantikus vízfogyasztásokra! Egy korombeli hölgyel beszélgettem! A panasz fájdalma belengte a folyosót. Sírva mesélte a kálváriáját! Közben egy zsíros könnycsepp gurúlt le az arcán! Reszkető kezével kotorászott a zsebében, s potyogtak a könnyei..
Képzelje el, -közben elcsuklott a hangja- már nem merek fürödni, csak hetente egyszer, ám azt is gyorsan! Nem főzök, hordatom az ebédet…

Panaszt -fellebbezést tettünk az irodaházban! A hölgy kissé erőszakos volt! Próbálta a helyzeti fölényét érvényesíteni! Osztotta az észt.
Sehogy sem akarta azokat a mondatokat, észrevételeket leírni! Egybefolyt az egész írás, ezért a tartalmi rész belső világának fényeit felrobbantotta! A felsorolt hibákat, a jogszabályokat nem akarta , nem tudta leírni helyesen! Reszketett a keze; csurgott az izzadság fáradt párának bomlasztó örvénye!

Folyamatosan ellenkezett! – mondta a magáét, amit begyakorolt!
Türelmesen végigvártam, amikor befejezte egy levegő szusszal, akkor folytattam!

Azt a kijelentést tette , -haver vigyuszolj ne igyál,- a leolvasó munkatársa kijelentette: -csőtörés volt!

 • Mikor, hol, s meddig! Hogy hívják a munkatársát….a szája néma maradt!
 • Mikor volt a leolvasás, melyik évben, melyik hónapban, melyik napon?
  Na, haver most figyelj- nem tudta megmondani a leolvasó nevét! Ez nem semmi! Miből állapította meg a csőtörés történetét!? Kérdeztem szerényen! Emelt hangon válaszolt
 • Én ezt honnan tudjam!
  -Haver ne igyál már, vagy alszól?
  -Tudja a csőnek két lyuka van.
 • Ezt maga honnan tudja!
 • Ez tény! Haver figyeled
  Kérdeztem: melyik vége lyukat ki a csőnek! Láttam erősen gondolkodik.

Nagy nehezen leírta a diktált szöveget. Sem alaki, sem formai feltételeknek nem felelt meg! Közben telefonált a számlázónak. Csevegés közben az írást elénk tette az általa jónak tartott jegyzőkönyvét!

Már ,akkor eldöntöttem;- Bíróságra – Strasbourgi- fog kerülni ez a herce, hurca!
Többször kértük , hogy bizonyítsák az állításukat tényekkel. Haver figyelsz
Ez egyetlen egyszer sem történt meg! Az elküldött levélben megjelent kérdéseinkre nem válaszoltak!!! Olyan jellegű válaszok érkeztek – már megint alszol haver- aminek semmi köze nem volt a kérdés mechanikájának szervezetéhez! Ez olyan válasz, hogy közben lealázzák a fogyasztót Mondok egy példát: Mikor megkérdezik Tóth asszonyt, hogy hívják a válasz Kovács Laci!

Idáig nem jutottunk volna, ha a CSMKH tisztességes vizsgálattal zárja le az állampolgári bejelentést….

folytatjuk

2020 február 14 03 óra 58 perc

Leave a Reply 121 megnézve, 1 alkalommal mai nap |