< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: V.Az AlföldiVíz Békéscsaba Kisteleki irodája nem engedte, hogy rendezzük a számlát! Csongrád megyei Főügyészség, Járásbíróság, Szegedi Törvényszék figyelem

| Mobile | RSS

V.Az AlföldiVíz Békéscsaba Kisteleki irodája nem engedte, hogy rendezzük a számlát! Csongrád megyei Főügyészség, Járásbíróság, Szegedi Törvényszék figyelem

V.Az AlföldiVíz Békéscsaba Kisteleki irodája nem engedte, hogy rendezzük a számlát! Csongrád megyei Főügyészség, Járásbíróság, Szegedi Törvényszék figyelem

Képzeld el haver, nem engedték hogy kifizessük az általuk megállapított , bizonyítást nem nyert vízfogyasztás csepegő forintját.Na ehhez mit szólsz!?!?! Mindenki megkaphatta. Vigyuszolj haver, ne böfögj, most jön a lényeg!

Az irodában fölényeskedő, Istent játszó némiképp, keményen beszólógatot hölgy, megmutatta csakazértis is, hogy ő a góré! Haver figyelj, ne dőljön már el!

Az előttünk lévő állampolgároknak hősiesen megmutatta, jelezte, hallod haver- hogy itt ő a valaki! Mindenki részletfizetést kért! Volt olyan -haver ne aludj- aki egy évet, volt aki hat hónap alatt fizetné vissza az elcseppentett, vízcseppekkekért!
Mi következtünk. Megpróbáltam részletfizetést kérni! Most figyelj haver!
Nem lehet! – majd egy lenéző mosollyal jelezte:- itt én vagyok az Úr!

A Kisteleki irodában elhatározták, megaláznak bennünket!
Közben a férfi öltözőből kihallatszottak a gúny pöffeszkedő kottái!?!

Nem tudom ki adhatta ki a parancsot!

A kedvezményes fizetés minden állampolgárnak jár! Nem a fölényi arrogancia tőrdőfései okozta káröröm! Mindenkit megillet a tisztelet, a becsületes vizsgálat, az objektív, pártatlan hozzáállás!

Az AlföldiViz Békéscsaba Zrt – nem, nem szükséges a bizonyítást elrendelni, s szakszerűen bizonyítani az általuk követelt gigantikusan kierőszakólt mesés összegeket! ?

A Bíróságon az Ügyészségen is el lehet mondani a véleményedet, amit rögzítenek! Vagy ebben a helyzetben lényeges politikai erőtér, hogy melyik ernyő alá álsz! A törvény nem azt mondja ki, hogy ennek vagy annak az állampolgárnak mit szabad, s mit nem szabad tennie! A törvényalkotók egységes, mindenkitől mentes jogszabályokat alkotnak és nem tesznek kivételeket emberek, cégek…stb, között!

Jézus bebizonyította, hogy egy kiváló és szerető uralkodó lesz, mivel

  • törődött a szegényekkel (Lukács 14:13,14);
  • gyűlölte a korrupciót és az igazságtalanságot (Máté 21:12,13);
  • Isten mindenki másnál bölcsebb, ezért írja a Biblia róla , hogy ” egyedűl bölcs” (Róma 16:27).

Tisztelt AlföldiVíz Zrt Békéscsaba!

Mi szeretnénk kifizetni a számlánkat! Mindig is kifejezetten ez volt a cél!

Mi is élnénk azzal a lehetőséggel, ami állampolgárként nekünk is jár!

  • Mi is szeretnénk részletekben rendezni a számlát, ha a többi állampolgároknak is megengedték, akkor nekünk miért nem!?!?!
Leave a Reply 103 megnézve, 1 alkalommal mai nap |