< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: 5-15 ezer forintért adta oda ismerősének a 13 éves lányát, hogy megerőszakolhassa

| Mobile | RSS

5-15 ezer forintért adta oda ismerősének a 13 éves lányát, hogy megerőszakolhassa

insz

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek.FELIRATKOZOM!

Emberkereskedelemmel és kábítószer-birtoklással vádol a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 40 éves kiskunhalasi férfit, aki a vádirat szerint 2016 novemberétől 2017 júniusáig heti rendszerességgel árulta lánya testét, írja közleményében a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.

A férfi a 2003-ban született lányt 50 éves férfi ismerősének adta oda „szexuális cselekmények elvégzése érdekében”. Ezért a férfi alkalmanként 5-15 ezer forintot kapott ismerősétől. Az akkor 13 éves lány időnként tiltakozott a kényszerítés ellen, amikor pedig ez az apához visszajutott, felpofozta a lányát. A férfi 2018 januárjában kábítószert is fogyasztott. 

Az ügyben első fokon a Kecskeméti Törvényszék jár el, mely a letartóztatást fenntartotta. A férfi fellebbezett a szabadlábra helyezése érdekében, ám a Szegedi Ítélőtábla továbbra is fenntartja a kényszerintézkedést, különösen, hogy a férfi telefonon megpróbálta rávenni gyerekét arra, hogy vonja vissza a terhelő vallomást. A férfi 5 évtől 22 évig tartó szabadságvesztést is kaphat. 

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 147 megnézve, 1 alkalommal mai nap |