< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Aláírták a BKV-nál a 10 százalékos alapbérfejlesztéséről szóló bérmegállapodást

| Mobile | RSS

Aláírták a BKV-nál a 10 százalékos alapbérfejlesztéséről szóló bérmegállapodást

2020. február 26.

2020. FEBRUÁR 25. 15:46 – SZERZŐ: 168 ÓRA

A keddi plenáris ülésen a részletek egyeztetése után a munkavállalói és a munkáltatói oldal képviselői Karácsony Gergely főpolgármester, valamint Tüttő Kata és Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettesek jelenlétében a felek szignálták a megállapodást.

Ennek értelmében a cég a teljes munkaidős munkavállalók részére az év első két hónapjára egy összegben 60 ezer forint bérkiegészítést fizet ki.

Március hónaptól hatályba lép a 8 százalékos, de legalább 35 ezer forint mértékű alapbérfejlesztés

– írja a 24.hu.KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

2020. február 21.

Tízszázalékos átlagos béremelést kapnak a BKV dolgozói, felfüggesztették a sztrájkkészültséget

A társaságnál eltöltött idő elismeréseképpen „Budapest-pótlék” kerül bevezetésre, mely rendszer továbbfejlesztése a következő években prioritást fog élvezni. A diplomás munkakörben foglalkoztatottak bérminimuma is nő, továbbá a kulcsemberek megtartására is forrást különítettek el a felek.

2020-tól a cafetéria éves összege 200 ezer forintra emelkedik és ebben az évben is megkapják a munkavállalók az év végi egyösszegű 16 100 forintos juttatást.

A fentieken kívül a megállapodásban a munkáltató vállalja, hogy az elmúlt években megkezdett munkakörülményjavító intézkedéseket tovább folytatja – olvasható a közleményben.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 84 megnézve, 1 alkalommal mai nap |