< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Elképesztő botrány robbant ki – több tízezren háborodtak fel azon, amit művelnek

| Mobile | RSS

Elképesztő botrány robbant ki – több tízezren háborodtak fel azon, amit művelnek

2020. 03. 19.

Kérjük oszd meg a bejegyzést, hogy másokhoz is eljusson az igazság:

Járvány idején vannak fontosabb dolgok, mint a propaganda.

A Média1 robbantotta a botrányt tegnap. Akkor, amikor beszámolt arról, hogy a Lokált, a koronavírus-világjárvány ellenére idős emberek terjesztik továbbra is.

Mint írják – a kormánypárti napilap egyelőre nem tette magáévá az idősek érdekében meghozott #maradjotthon kezdeményezést és nem követték Orbán Viktor kérését sem.

Elsőként az Alfahír figyelt fel ma arra arra a fotóval is illusztrált Facebook-bejegyzésre, amit a jobbikos Keresztesy Gergő tett közzé.

A képek alapján a Lokál című ingyenes, a fideszes médiaholdinghoz, a KESMA-hoz (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) tartozó napilapot idős, nyugdíjas korú emberek osztogatták a főváros forgalmas csomópontjain, metrókijáratoknál.

A képviselőt ez felháborította, hiszen megfogalmazása szerint valaki kormányzati oldalról átszólhatna a „kormánypárti szennylap” szerkesztőinek, hogy

„LEGALÁBB ILYENKOR JÓ LENNE, HA NEM OSZTATNÁK A TÖMÉNY PROPAGANDÁT NYUGDÍJAS KORÚ EMBEREKKEL, A LEGFORGALMASABB METRÓ BEJÁRATOKNÁL…”

Keresztesy hozzátette:

„Elhiszem, hogy ilyenkor is fontos a nép hülyítése, de azért lenni kellene valami fontossági sorrendnek. Az oligarchák meg nyugodtan kifizethetnék azt a kis nyugdíj-kiegészítést ilyenkor is…”

A politikus fényképet is mellékelt az állításaihoz:

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |