< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Miért kötelességem eltűrni, hogy beteges Nérók ugrálnak körülöttünk? – Döbrentei Kornél a Polbeatben (videó)

| Mobile | RSS

Miért kötelességem eltűrni, hogy beteges Nérók ugrálnak körülöttünk? – Döbrentei Kornél a Polbeatben (videó)

MAGYAR UGAR

HUTH GERGELY2020-03-22

A mi felelősségünk is, hogy az országot tönkretevő és a járvány idején is bomlasztó “beteges Nérókat” eltűrjük-e magunk körül! – állapította meg Döbrentei Kornél Magyarország Babérkoszorújával, József Attila-díjjal és Alternatív Kossuth-díjjal kitüntetett költő a legutolsó közönség előtt rögzített Polbeatben, az R56 Sörözőben, még március 15-én. A járványhírek között némiképp elsikkadt élő adást, amelyben Ferkó Dániel történész, a PestiSrácok.hu főmunkatársa, Stefka István lapigazgató és Huth Gergely főszerkesztő beszélgetett a költővel hazaszeretetről és hazaárulásról, kormányról és ellenzékről, rendszerváltókról és átmentettekről, szabadságharcosokról és kollaboránsokról az ünnep apropóján, most visszanézhetik!

A PestiSrácok.hu és az Revolution ’56 Szabadságharcos Söröző messzemenőkig követi az Operatív Törzs kéréseit és utasításait, így természetesen az ismert klubsörözőnket is hétfő óta zárva tartjuk.

Polbeat szokás szerint minden kedden este hét órától élőben közvetítve a járvány alatt stúdióként, zárva működő R56 Szabadságharcos Sörözőből. Ha a túlterhelt internet miatt akadozna a lejátszás, a videó jobb alsó sarkában található fogaskerékre kattintva csökkentse a felbontást!

Készítette: László Petra és Susánszky Mátyás Pál/PestiSrácok.hu

Leave a Reply 104 megnézve, 2 alkalommal mai nap |