< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Egy nap alatt 39-cel nőtt a fertőzöttek száma, már 226 igazolt beteg van Magyarországon és egy újabb ember meghalt

| Mobile | RSS

Egy nap alatt 39-cel nőtt a fertőzöttek száma, már 226 igazolt beteg van Magyarországon és egy újabb ember meghalt

Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni!

– SZERZŐ: 168 ÓRA

Eddig nem látott mértékben, egy nap alatt 39 fővel emelkedett az igazolt koronavírusos esetek száma Magyarországon:

immár 226 fertőzöttről tudnak.

Az újabb betegek a reggel háromnegyed 7 után frissült kormányzati portál szerint magyar állampolgárok, egy brit beteg pedig elhunyt, így már tíz ember halt meg hazánkban. A mintavételek száma 6817, több mint 700 egy nap alatt.

A budapesti Allee Bevásárlóközpont 2020. március 24-énFotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.

A hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek közül 212 magyar állampolgár, 10 iráni, 2 brit, 1 kazah és egy 1 vietnámi.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 105 megnézve, 1 alkalommal mai nap |