< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: MÁTÓL BÖRTÖN JÁR AZ ORBÁN KRITIKUSOKNAK!//THE ORBAN CRITICS ARE LAUGHING FROM JUST!

| Mobile | RSS

MÁTÓL BÖRTÖN JÁR AZ ORBÁN KRITIKUSOKNAK!//THE ORBAN CRITICS ARE LAUGHING FROM JUST!

KÖZÉLETKözzétéve 2020 ápr 1.

A Magyarország nevű magánállam diktátora mától börtönbe akarja küldeni mindazokat, akik az ő páratlan erőfeszítéseit kritizálni merik. No persze nem az ország és a lakosság érdekében kifejtetteket – mert olyanokat ő már régóta nem tett – hanem a közveszély elhárítása irántiakat, amiket első sorban és legfőképp a nemezettől rablott vagyonok védelmében igyekszik minden lehetséges módon megvalósítani.Ennek előzménye, hogy a koronavírus fertőzés elterjedése miatt „veszélyhelyzetet” hirdetett, amit a saját maga által tákolt magánállami „alaptörvény” sem tett volna lehetővé. A diktátor által bőszen hivatkozott szabály (53. cikk (1.) ) szó szerint csak „elemi csapás” és „ipari katasztrófa” esetére engedi ezt a jogállapotot létrehozni.Ezzel párhuzamosan katonákat és tankokat vezényelt az utcákra, ami az alaptörvénye (50. cikk (1.) ) szerint kizárólag csak „szükségállapot”-ban lett volna megvalósítható. De az intézkedés maga már háborús helyzetet feltételez! Ez az aktus annak kinyilvánítása volt, hogy attól kezdve hajlandó a magyar társadalom ellen fegyverrel is hadat viselni, hogy a hatalmát és azzal a mentelmi jogát megőrizze. No meg a családi vagyonkát is.

Ugyanakkor semmit nem tett az egyébként veszélyes és tömeges fertőzések ellen, sőt mint kiderült, az azzal kapcsolatos tényeket is foggal körömmel titkolta, és titkolja ma is. Az ország módszeres és folytatólagos kirablása miatt ugyan is nem volt az ellen mivel tennie!A felettébb ostoba, és rendkívül gyáva intézkedéssorozatért, és az ezzel bebizonyított cselekvőképtelenségéért sok kritikát kapott mind a hazai, mind a külföldi médiától, ami zavart keltett a saját, egyébként jellemzően nem túl képzett és mérhetetlenül tájékozatlan szavazótáborában is.Hogy a további kritikáknak elejét vegye, a közhatalmat egy csomagban a kezébe adó, 133 parlamentben tanyázó társadalmi legalanttal azt is megszavaztatta, hogy módosítsák a Büntetőtörvénykönyvet úgy, hogy ezután a kritikusait „rémhírterjesztőnek” lehet minősíteni, és börtönbe lehet zárni. Pontosabban: az új törvénnyel azokat a magyar állampolgárokat, akik ma még a szabadság illúziójában élnek, a mozgási szabadságuktól is meg lehet fosztani ha tiltakozni mernek!Az „alaptörvény” segítségével köztársasági elnöknek titulált beszélő bábú – Áder Hohó János – a rendeleti kormányzásról szóló felhatalmazással egyetemben a törvényt – a horgásztóról a hivatalába rohanva – ellenvetés nélkül, és sietve aláírta. Mert már ő is retteg az ő szerető népétől, akár csak orbán.

Nem csoda ha mától fogva az illegitim orbán diktatúráról, és a vezérről szóló valóban kritikus hangú írásokat csak külföldi publikációkban lehet olvasni, látni, hallani, mivel oda már nem ér el az orbán diktatúra aljas rendszerének, végrehajtóinak és pribékjeinek keze.De ezzel nyilvánvalóvá vált az is, hogy már nincs messze a nap, amikor orbán csilli-villi stadionjai megnyílnak a nem fizető közönség előtt, mint ahogy ez anno Chilében, a Pinochet junta alatt történtFontos felismerés azonban, hogy ez az új helyzet az uralkodó politikai iránytól függetlenül, de roppantul hasonlít arra a Sztálini diktatúrára – ha nem azonos azzal – amit orbán gyakran és fennhangon szidalmaz a módszerei miatt. Amit nem különben a hozzá hasonló neoliberális kártevők mindegyike „legyőzöttnek” és „meghaladottnak” hirdet. A magyar társadalom és az Európai Unió meg csak áll és néz… Még.

Forrás és bővebben: https://arady-gyoriszocdemek.blogspot.com/2020/03/matol-borton-jar-az-orban-kritikusoknak.html?spref=fb&m=1&fbclid=IwAR3_a3uwCSDeCumdAkS

fecsego.eu/OLKT

THE ORBAN CRITICS ARE LAUGHING FROM JUST!
April 1, 2020 | Posts | Constitutional Court, Current News, Events, Court / Prosecutor’s Office / Szeged Jury, epbudapest@europarl.europa.eu, EU Press Room, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News, Editor-in-Chief Blog, Public Life
PUBLISHED April 1, 2020

The dictator of a private state called Hungary wants to jail anyone who dares criticize his unparalleled efforts. Of course, not for the sake of the country and the population – because he has not done so for a long time – but for the prevention of public danger, which he seeks first and foremost to protect the property stolen from the nation. He proclaimed a “state of emergency” that would not have been possible by the private “basic law” he himself had created. The rule duly referred to by the dictator (Article 53 (1)) literally allows this status to be created only in the case of “elemental strike” and “industrial disaster”. At the same time, he commanded soldiers and tanks to the streets, which is (1.)), it could only have been realized in an “emergency”. But the measure itself presupposes a war situation! This act was a declaration of his willingness to fight against the Hungarian society from time to time with a weapon in order to preserve his power and his immunity. And the family wealth.

At the same time, he has done nothing to prevent otherwise dangerous and mass infections, and as it turns out, he has concealed his tooth with his toenails, and still does today. Despite the systematic and ongoing robbery of the country, he was not opposed to doing so, because of his stupid and extremely cowardly actions and his demonstrated inability to act, he received much criticism from both the domestic and foreign media, not too educated and immensely ignorant in his constituency.In order to avoid further criticism, he voted with one of the 133 parliamentary socialists in the same pack to amend the Criminal Code so that his critics can be classified as “spooky, can be imprisoned. Specifically, the new law allows Hungarian citizens, who today still live in the illusion of freedom, to be deprived of their freedom of movement if they dare to protest! By using the “Basic Law”, the speaking puppet – János Áder Hohó – authorizes me to govern he rushed to sign the law, rushed from the pond to his office without objection. Because he is already terrified of his loving people, even as an orphan.

It is no wonder that from now on, truly critical writings on the illegitimate orphan dictatorship and the leader can only be read, seen and heard in foreign publications, since the hands of the degrading system, executives and preachers of the orthodox dictatorship are no longer there. also that the day is not far off when the orb’s chile-villi stadiums will open up to the non-paying audience, as was the case with the Pinochet junta in Chile, but it is important to recognize that this new situation is very similar to the ruling to the Stalinist dictatorship – if not the one – that Orban often and loudly denounces for his methods. Which is not what all neoliberal pests like him all proclaim are “defeated” and “surpassed.” Hungarian society and the European Union just stop and watch… Yet.

Source and more: https://arady-crisiscdemek.blogspot.com/2020/03/matol-borton-jar-az-orra-critics.html?spref=fb&m=1&fbclid=IwAR3_a3uwCSDeCumdAkS

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 151 megnézve, 1 alkalommal mai nap |