| Mobile | RSS

Több baksi állampolgár érdeklődött…

Több baksi állampolgár érdeklődött…

Belső informátorunk is jelezte, hogy baj- bajok vannak a hivatalban! Az önkényuralmi helyzet lassan szétzilálta az egyébként is gyenge testületet! A piacon csak rémhíreket terjesztenek a Főszerkesztő Úrról. Kecskeméti Marinak kötelessége lenne leállítani a mocskolódó kijelentéseket! Baks már lejátszódott! Ezt már fokozni nem lehet!

A testület nem egységes. A tiszteletdíjakat a polgármester nem tisztességesen ossza szét. Felháborító, hogy Dobos Péter ,volt társadalmi alpolgármester annyi pénzt keres, mint a testületi tagok. Jelenleg Dobos Péter társadalmi alpolgármester aki nem tudja mit kel…

Búza Zsolt a védelmi Bizottsági tagok jelőléséről nem tájékoztatta az ellenzéki képviselőket! Pláne az a pofon, hogy még tiszteletdíját sem kapnak!

Jaksa Zsanett Istent játszik. Lekezelő hangon és főlényesen beszél!
2020 mârcius 27-péntek- szemêlyesen kerestem fel a hivatalt! Egyetlen tisztviselő nem dolgozott! Lekezelően azt nyilatkozta: majd tájékoztassa az illetékeseket! Ez a mai napig sem tette meg.

Ma sem mondott igazat, mikor azt a kijelentést tette: a jegyző Úr kiment lovagolni a határban!

Lassan kettő hónapja diktáltam le Jaksa Zsanetnek egy jegyzőkönyvet emelyben kérések voltak. A mai napig nem érkezett válasz! Ez önmagában törvénysértő!

Nem kaptam választ a koronavírussal kapcsolatos kérdéseimre sem!

A leveles postaládájában pár nappal ezelőtt egy gyürött,koszos a/4 papirlapon tájékoztatták, a semmíről!

Továbbiakban kaptunk egy darab maszkot!

Aki szeretne továbbiakban kérdéseire választ kapni,az tegye meg! Ne féljetek…

Búza Zsolt valójában hatalomhoz ragaszkodik s nem érdeklik a közügyek

xxd

Leave a Reply 139 megnézve, 1 alkalommal mai nap |