| Mobile | RSS

A baksiak nem kaptak szájmaszkot…avagy az önkormányzat nem áll a helyzet magaslatán…

Teljesen érthetetlen ez a hozzáállás; Búza Zsolt magatehetetlen a képviselő testülettel együtt! Családonként kaptunk egy maszkot, valamint egy tervrajzot…Többször kértem a falu vezetőt, hogy folyamatosan tájékoztassa a nemzetközi hírportálunkat a koronavírus terjedéséről! Ám erre nem volt hajlandó sem adatokat kiadni: – Erről tájékoztattam a Csongrád Megyei Önkormányzatot! Onnan sem érkezett a mai napig válasz

Amióta ő vezeti a baksi önkormányzatot, – a harmadik ciklusát kezdte- folyamatosan tagadja, hogy a faluban nincs is nemzetközi hírportál, (!)valamint nincs újságíró sem!

Nem érti milyen veszélyekkel jár a Koronavírusnak a hatása! Nem hajlandó elfogadni semmilyen véleményt! Számtalanszor kértük, hívják meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált az EP média partnerét a testületi ülésekre, illetve tegyék fel a Baks.hu- ra a szerkesztőség hivatalos címét! – tájékoztassák a partnereket pl rendőrség, kormányhivatal, NAV, NAIH,…stb Ez lassan 18 éve nem történt meg!

Újságíróként csak a munkámat szeretném ellátni, ezzel is támogatom szetetet hazámat Magyarországot, Orbán Viktor Miniszterelnök áldozatos munkáját!!!

-oil-

Leave a Reply 346 megnézve, 1 alkalommal mai nap |