< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Széttapsolta a kormányoldal Szabó Tímea beszédét a Parlamentben

| Mobile | RSS

Széttapsolta a kormányoldal Szabó Tímea beszédét a Parlamentben

Nem tetszett a számonkérés, tapsviharral fojtották bele a szót.

Hangos tapsolással akadályozta meg a kormánypárti többség az Országgyűlés hétfői ülésén, hogy Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke befejezhesse felszólalását.

Az ellenzéki képviselő arról beszélt volna, hogy miközben a kormány Észak-Macedóniába és a szomszédos országokba két marékkal szórja az eszközöket, a hazai egészségügyi intézményekben továbbra sincs elég védőfelszerelés. Ez a kormánypárti politikusokat annyira kínosan érinthette, hogy kitartó tapsolással fojtották bele a szót Szabóba, amire a rendért máskor oly elkötelezett Kövér László házelnök is cinikusan csak annyit mondott:

„SAJNOS AZ ÖN ÁLTAL KIVÁLTOTT VIHAROS TETSZÉSNYILVÁNÍTÁSSAL NEM TUDTAM MIT KEZDENI.”

Széttapsolta a kormányoldal Szabó Tímea beszédét a Parlamentben

Széttapsolta a kormányoldal Szabó Tímea beszédét a Parlamentben, aki így nem tudta elmondani, amit akart. Kövér László is tehetetlen volt.

Közzétette: atv.hu – 2020. április 20., hétfő

Emlékezetes, egy hónapja még nem voltak ennyire tapsolós kedvükben a fideszesek: amikor a jobbikos Jakab Péter azt javasolta, hogy felállva, tapssal mondjanak köszönetet az egészségügyben dolgozóknak, a kormánypárti politikusok inkább némán ülve maradtak.

fecsego.eu/röviden

Leave a Reply 166 megnézve, 1 alkalommal mai nap |