< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Sport / Blog article: Mikor máskor: immár 13 milliárd forintból húzhatják fel az új Bozsik Stadiont

| Mobile | RSS

Mikor máskor: immár 13 milliárd forintból húzhatják fel az új Bozsik Stadiont

– SZERZŐ: 168 ÓRA

Több mint egymilliárd forinttal megemelte a kormány a kispesti Bozsik Stadion építésének támogatását, és több mint 450 millió forintot ad a Budapesti Honvéd Sportegyesület három projektjének az előkészítésére – számol be a Magyar Közlönyben megjelent legújabb határozatokról a Napi.hu.

Az új Bozsik Stadion látványterveKAPCSOLÓDÓ CIKKEK

2018. október 11.

Több mint kétszeres áron, 11,7 milliárdért építik meg a Bozsik Stadiont

A Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében megvalósítandó új Bozsik Stadion építéséről még 2014-ben döntött a kormány. Így csaknem 13 milliárdból húzhatják fel a futballpiramist. A másik határozat a Budapesti Honvéd Sportegyesület 2020-2023. évekre vonatkozó sportcélú létesítményfejlesztési programjával foglalkozik. Ezek előkészítésére két tételben határozott meg támogatást: 

  • 306 millió forint jár a Budapest, Dózsa György út 53. szám alatti ingatlanon egy lőtérrel kombinált 50 méteres uszoda fejlesztésének, továbbá a Hajógyári-sziget területén található ingatlanon elhelyezkedő kajak-kenu telep bővítésének, felújításának előkészítésére,
  • 145 millió forint támogatást pedig a Dózsa György út 53. szám alatti ingatlanon egy többfunkciós sportcsarnok fejlesztésének előkészítésére hagyott jóvá a kormány.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 521 megnézve, 1 alkalommal mai nap |